09 / 05 / 2024

imo kocaeli şubesinin düzenlediği kurslar

imo kocaeli şubesinin düzenlediği kurslar

İnşaat Mühendisleri Odası, proje çizimleri ve statik hesaplamaları için kullanılan 'Sap2000 ve X-Steel' programıyla ilgili kurs düzenledi. İnşaat Mühendisi Musa Turan tarafından İMO Kocaeli Eğitim Salonu’nda düzenlenen kursa üyeler katıldı.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

İMO Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı. Meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verildi.

İMO Kocaeli, MS Project Kursu düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi, oda üyelerinin iş hayatında süre ve maliyet kayıplarını önlemek için kullanılan, "MS Project ile Proje Yönetim Kursu" düzenledi.

İMO Kocaeli Şubesi'nde Avrasya Tüneli şantiyesine ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri, yapımı devam eden Avrasya Tüneli şantiyesine teknik gezi düzenledi. Proje mühendisi, tünel hakkında İMO üyelerini dateylı şekilde bilgilendirdi.

Tolga Ok İMO Kocaeli Başkanı oldu!

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday başkanlık için yarıştı. Yarışı mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak kazandı

Kocaeli İMO'dan Prefabrik Yapılar semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası, üyelerin mesleki gelişmelerini desteklemek ve bilgi güncelleme kapsamında, "Prefabrik Yapılar" konulu seminer düzenlendi. Seminer İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Eğitim Salonunda yapıldı.

İMO Kocaeli Şubesi, İmar ve Kentleşme Hukuku semineri verdi!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından 30 Kasım 2015 tarihinde şube binasının eğitim salonunda şube başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulunun katılımıyla “İmar ve Kentleşme Hukuku konulu seminer düzenledi.

İMO Kocaeli'nde kentsel dönüşüm semineri verdi!

İMO Kocaeli Şubesi'nde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Riskli Yapılar, Riskli Alan ve Finansal Konuların İmkan ve Avantajları'nın anlatıldığı bir seminer düzenlendi.

Kocaeli İzmit'te satılık dükkan, büro ve arsa! 3 milyon 400 bin TL'ye!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı İzmit Tepecik, Kemalpaşa ve Kullar'da toplam 14 bağımsız bölümü satışa çıkardı

Makyal İnşaat'ın Kocaeli Gebze'deki fabrikası 6 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C. Gebze 3. İcra Müdürlüğü, Kocaeli ili Gebze ilçesi Sultanorhan mahallesinde bulunan ve Makyal İnşaat'a ait olduğu belirtilen fabrikayı 6 milyon 10 bin 202,66 TL'den satışa çıkardı. Satış, 08 Mayıs 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında gerçekleş

Akse Yaşam Konutları Kocaeli'nde 105 bin TL'ye! Hemen teslim!

Kocaeli Çayırova'da yükselen Akse Yaşam Konutları projesinde 2011 yılından bu yana yaşam devam ediyor. Projede ev fiyatları 105 bin liradan başlıyor

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 42 konutlu satılık bina! 800 bin TL'ye!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Saraybahçe Körfez Mahallesi'nde 1534 metrekare yüzölçümündeki arsayı ve üzerindeki 48 bağımsız bölümü satışa çıkardı

Adese, Kocaeli'nin ardından Mersin'de de mağaza açacak!

Adese, 2012 hedefleri çerçevesinde büyümesini sürdürüyor. Ocak ayında İstanbul ve Kocaeli'de açtığı toplam 6 mağaza ile Türkiye'deki toplam lokasyon sayısını 146'ya çıkaran Adese, kısa bir süre önce Kocaeli Körfez'de bir şube açmaya hazırlandığını duyurmu

imo kocaeli şubesinin düzenlediği kurslar Haberi

imo kocaeli şubesinin düzenlediği kurslar


İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, çok geniş bir kullanım alanına ve uluslararası şöhrete sahip olduğu için mesleki açıdan inşaat mühendislerine yönelik her türlü yapısal elemanın tasarımını yapan ve yapılan üç boyutlu tasarıma göre statik analiz yapabilen SAP2000 ve X-Steel kursu düzenlendi.

KATILIM BELGESİ VERİLECEK

İnşaat Mühendisi Musa Turan tarafından İMO Kocaeli Eğitim Salonu’nda düzenlenen kursa üyeler katıldı. Turan, 8 hafta sürecek olan eğitim sonunda kursu başarıyla tamamlayanlara katılım belgesi vereceklerini bildirdi. Üyelerin gelişen teknoloji karşısında mesleki ve teknik donanımlarını yükseltmeyi amaç edinen Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok,  gerçekleştirdikleri eğitimlere üyelerden gelen talepler doğrultusunda düzenli olarak devam edeceklerini bildirdiler.



Manşet...