18 / 05 / 2024

imo köprü inceleme

imo köprü inceleme

Japon mühendisin intiharının ardından tamamlanması geciken Körfez Geçiş Köprüsü'ne İnşaat Mühendisleri Odası tarafından teknik gezi düzenlendi.

Bartın'a yapılack TOKİ köprüsü alanında inceleme!

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, TOKİ Köprüsü'nün yapılacağı alanda incelemeler yaptı. 

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan önce tamamlanabilir!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde inceleme yapan Başbakan Yıldırım, "İnşallah 2023'te bu muazzam eseri Çanakkalemize, Türkiye'ye kazandırıyoruz. Belki daha önce de bitirebiliriz. İnşallah 5 sene öngörülüyor ama daha önce de bitirmeye gayret edeceğiz." dedi. 

Körfez Geçiş Köprüsü İMO tarafınan incelendi!

Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfezi’ne inşa edilen Körfez Geçiş Köprüsü inşaat sahasına, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube üyeleri tarafından teknik gezi düzenlendi.

İMO üyeleri Körfez Geçiş Köprüsü'nde inceleme yaptı!

Japon mühendisin intiharının ardından tamamlanması geciken Körfez Geçiş Köprüsü'ne İnşaat Mühendisleri Odası tarafından teknik gezi düzenlendi.

Sakarya'da yapımı devam eden Çardak Köprüsü'nde inceleme yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Belediyesi Başkanı Cevat Keser ile yapımı tüm hızıyla devam eden Çardak Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

3.köprü yolunda arkeolojik inceleme yapılacak!

3. köprü güzergâh aranacak ve hafriyat çalışmaları arkeologlarca denetlenecek. Kültür varlığına rastlanılması halinde kurul kararı doğrultusunda Yenikapı'daki gibi kazı başlayacak. Bulgulara göre belli noktalarda güzergâh değişikliği de olabilir...

Unkapanı Köprüsü'ndeki açıklık sac levha ile kapatıldı!

İstanbul’daki Unkapanı Köprüsü’nün gemi geçişleri için açılan kanat ile sabit parça arasındaki yaya yolunda oluşan 10 cm’lik açıklık için dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri inceleme başlattı.

Unkapanı Köprüsü'nde teknik inceleme başlatıldı!

Köprünün birleşme bölümündeki açıklığın 30 santimetreyi bulduğu, taşıt ve yaya trafiği açısından tehlike oluşturduğu ihbarı üzerine Büyükşehir Belediyesinin ilgili uzman ekipleri ile köprü bakımını üstlenen müteahhit firma yetkilileri harekete geçti.

Kocaeli Sarı Dere üzerindeki köprüde inceleme yapıldı!

İbrahim Karaosmanoğlu, fuar arkasında yapımı devam eden yaya köprüsü üzerinde incelemelerde bulundu. Karaosmanoğlu, köprü inşaatı ve çevre düzenlemesinin tamamlanmasının ardından sahil boyunca yürüyüş bandı oluşacağını söyledi.

Haliç'e inşa edilecek yeni köprüye UNESCO'dan inceleme!

Haliç Metro Köprüsü için İstanbul'a gelen UNESCO heyeti köprüyü yerinde inceledi, toplantılara projenin mimarı Hakan Kıran da katıldı

Haliç Köprüsü'ne İtalyan ve Japon mühendislerden inceleme!

İtalyan ve Japon uzmanlar, Haliç Köprüsü'nün Edirnekapı-Okmeydanı istikametindeki (orta-eski köprü) mesnetlerinde üç gün önce meydana gelen ayrılmaya ilişkin hasar tespit çalışması yaptı

Kars'ta Urartular'dan kalma 2750 yıllık köprüyü yıktılar!

Kars'ta, köylülerin yıktırdığı Urartu dönemine ait köprünün yerine kaymakamlık beton köprü yaptırdı. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu, olayla ilgili inceleme başlattı

imo köprü inceleme Haberi

imo köprü inceleme

Dünyanın 4. büyük asma köprüsü olarak bilinen ve Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfezi'ne inşa edilen Körfez Geçiş Köprüsü inşaat sahasına, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube üyeleri tarafından teknik gezi düzenlendi. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, yönetim kurulu üyeleri, kamu kuruluşlarında ve yapı denetim firmalarında görevli mühendisler ile serbest çalışan 40 mühendisin katıldığı teknik gezide, dev proje hem karadan hem de denizden detaylı olarak incelendi, notlar alındı. 


TOLTAR DA KATILDI 

Teknik geziye İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi'nin üyesi olan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da eşlik etti. Toltar, Körfez Geçiş Köprüsü bağlantı yolları ve Otoyol projesinin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük otoyol projesi olduğunu belirterek, projenin sadece bölgenin değil, Türkiye'nin kaderini değiştireceğini, Köprüdeki ve çevredeki çalışmalar bittiğinde, Dilovası'nın...