19 / 05 / 2024

imo üyeleri köprü inceledi

imo üyeleri köprü inceledi

Japon mühendisin intiharının ardından tamamlanması geciken Körfez Geçiş Köprüsü'ne İnşaat Mühendisleri Odası tarafından teknik gezi düzenlendi.

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Silifke Belediyesi 4'ncü köprü için arsa satıyor!

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri, 4. Köprünün yapılması için gündeme gelen bazı arazilerin satış talebini de oy birliğiyle kabul etti.

Körfez Geçiş Köprüsü İMO tarafınan incelendi!

Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfezi’ne inşa edilen Körfez Geçiş Köprüsü inşaat sahasına, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube üyeleri tarafından teknik gezi düzenlendi.

İMO üyeleri Körfez Geçiş Köprüsü'nde inceleme yaptı!

Japon mühendisin intiharının ardından tamamlanması geciken Körfez Geçiş Köprüsü'ne İnşaat Mühendisleri Odası tarafından teknik gezi düzenlendi.

Ali Toltar, Körfez Geçiş Köprüsü inşaatını gezdi!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İMO üyeleri ile birlikte Körfez Geçiş Köprüsü İnşaatı’nı gezdi. Toltar ise, "Dünyanın dördüncü büyük köprüsüne ev sahipliği yapacak olması ile Dilovası çok önemli bir ilçedir" dedi.

2005 yılında 3. Boğaz Köprüsü teklifine onay!

2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, İstanbul'da yapılması planlanan, güzergahını dahi bilmedikleri 3. Boğaz Köprüsü teklifine 'evet' oyu vermiş. Bu onay büyük tepkilere de yol açmış.

ATİK üyeleri 3. Köprü çalışmalarını inceledi!

Atılımcı İş Adamları Derneği, yapımına yaklaşık iki yıl önce başlanan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun çalışmalarını yerinde inceledi. Dernek Başkanı Ulaş Erenkaya, Türk mühendislerle gurur duyduğunu söyledi.

KASİAD üyeleri, İstanbul'da yapımı süren 3. köprüyü yerinde inceledi!

KASİAD üyeleri 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi inşaat sahasına teknik gezi düzenledi. 70 kişilik bir heyet, önce proje hakkındaki teknik detaylardan oluşan bir sunum izledi...

Kasiad üyeleri 3.köprüyü gezdi!

Kasiad üyeleri yeni sezona ICA'nın hayata geçirdiği 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ne ziyaretle başladı. Kasiad üyelerinden 20 kişilik bir heyet, 3. Köprü inşaat sahasına teknik gezi düzenledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nü inceledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri, Türkiye'nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan İstanbul-Gebze-Orhangazi İzmir otoyol projesinin Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatına teknik gezi düzenledi.

3. Köprü inşaatının ilk ziyaretçileri YTÜ Yapı Kulübü üyeleri oldu!

Yıldız Teknik Üniversitesi Yapı Kulübü üyesi 30 kişilik öğrenci kafilesi ve akademisyenler, 3. Boğaz Köprüsü inşaatının ilk misafirleri oldu. Bu ziyaretin öğrencilik hayatı boyunca yerinde görülmesinin önemli olduğu belirtildi..

Greenpeace, 3. köprüyü protesto etti!

Greenpeace üyeleri üçüncü köprünün iki milyon ağacın yok olmasına neden olacağı iddiasıyla Galata Köprüsü'nde protesto eylemi düzenledi. Aktivistler köprüde yürüdükten sonra korkuluklara mum dikti

Yozgat'taki tarihi köprüler restore edilecek!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Yozgat il genelindeki tarihi özelliğe sahip 6 köprünün restorasyonunun yatırım programına dahil edilmesinin planlandığını bildirdi

imo üyeleri köprü inceledi Haberi

imo üyeleri köprü inceledi

Dünyanın 4. büyük asma köprüsü olarak bilinen ve Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfezi'ne inşa edilen Körfez Geçiş Köprüsü inşaat sahasına, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube üyeleri tarafından teknik gezi düzenlendi. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, yönetim kurulu üyeleri, kamu kuruluşlarında ve yapı denetim firmalarında görevli mühendisler ile serbest çalışan 40 mühendisin katıldığı teknik gezide, dev proje hem karadan hem de denizden detaylı olarak incelendi, notlar alındı. 


TOLTAR DA KATILDI 

Teknik geziye İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi'nin üyesi olan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da eşlik etti. Toltar, Körfez Geçiş Köprüsü bağlantı yolları ve Otoyol projesinin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük otoyol projesi olduğunu belirterek, projenin sadece bölgenin değil, Türkiye'nin kaderini değiştireceğini, Köprüdeki ve çevredeki çalışmalar bittiğinde, Dilovası'nın...