03 / 05 / 2024

Imperıal Enerji Elektrik Proje iletişim

Imperıal Enerji Elektrik Proje iletişim

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koşar tarafından kuruldu.

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Gücüncü tarafından kuruldu.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Msks İnşaat Malzemeleri Metal Alüminyum Elektrik Malzemesi Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Msks İnşaat Malzemeleri Metal Alüminyum Elektrik Malzemesi Matbaa Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Karadayı tarafından kuruldu.

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! Elektrik faturalarına devlet desteği geliyor. 

Faturaların yüksek geldiği şu dönemlerde devletten yapılan açıklama vatandaşa rahat nefes aldırdı. Yapılan duyuruda: 135 TL ve üzerindeki elektrik faturalarına devlet desteğinin yapılacağı açıklandı. 

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özdemir tarafından kuruldu.

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Süne tarafından kuruldu.

Elektrik fiyatları belirlendi! İşte bugün ve yarın için elektrik fiyatları

Yeni yıla sayılı günler kala, zamların ayarlandığı şu günlerde en çok merak edilen konular arasında enerji dünyası yer alıyor. Elektrik fiyatları ne kadar? Olacak diye yapılan aratmalar trend haline geldi. Bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın ve bugün ne kadar?

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Demiralay tarafından kuruldu.

Elektrik faturanızı devlet ödüyor! Hemen PTT şubesine gidip paranızı alın! Elektrik yardımı ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Elektrik Tüketim Desteği Yardım Programı'nı açıkladı. Vatandaşlar, PTT şubesine gidip elektrik desteği alabilir. Peki elektrik yardımı ne kadar, elektrik yardımına kimler başvurabilir? İşte elektrik desteğine başvuru şartları...

Doğalgaz ve elektrik desteği veren işverenlere vergi indirimi geliyor! Çalışana 1000 TL'ye varan destek! 

Çalışanlara elektrik ve doğal gaz desteğine vergi muafiyeti, öğrenim ve katkı kredisinin faizsiz olarak geri ödenmesi ve varlık yönetim şirketlerine devredilen 2 bin 500 Türk Lirası'na kadarki icra takibindeki borçların tasfiyesini de kapsayan ekonomiye ilişkin "torba" kanun teklifi Meclis'te...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan işverenlere ve çalışanlara yüzünü güldürecek destek müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşverenlerin çalışanlara elektrik, doğalgaz ve ısınma desteklerinin bin liralık kısmını gelir vergisinden, sigorta prim kesintisinden muaf tutuyoruz." diyerek müjdeyi verdi.

Milyonların borcu bir çırpıda siliniyor! Doğal gaz, elektrik faturası borçları için gözler 1 Ekim’e çevrildi!

Milyonların borcu gündemde yer alıyor. İşte borçların silinmesi ile ilgili detaylar...

Imperıal Enerji Elektrik Proje iletişim Haberi

Imperıal Enerji Elektrik Proje iletişim

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koşar tarafından kuruldu.

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A: ENERJİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK 1.Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler) 2.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisıne dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışım yapmak 3.Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fueloil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji...