17 / 05 / 2024

impo imar imar planı yenileme çalışmaları

impo imar imar planı yenileme çalışmaları

İmpo İmar ekipleri Türkiye’nin 4 ilçesinin daha imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İmpo İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak.

İmpo İmar, Türkiye’ye 30 Bakırköy ilçesi kazandırdı!

1996 yılından bu yana kent planlamasında önemli projelere imza atan İmpo İmar ekipleri, bugüne kadar 30 Bakırköy ilçesi büyüklüğündeki alanın planlamasını gerçekleştirdi.

İmpo İmar kentleri gelecek yüzyıllara taşıyor!

İmpo İmar A.Ş. ekipleri, kentleri gelecek yüzyıllara taşıyacak imar planları için muhtelif kentlerdeki sahadaki çalışmasını sürdürüyor.

İmpo İmar, Avanos için koruma planları hazırlayacak!

Türkiye’nin köklü imar planlama ekibi İmpo İmar, turizmin önemli kalelerinden Kapadokya’ya ev sahipliği yapan Avanos’ta koruma planları hazırlamak üzere kollarını sıvadı.

İmpo İmar ekipleri 4 ilçenin imar planını yenileyecek!

İmpo İmar ekipleri Türkiye’nin 4 ilçesinin daha imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İmpo İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak.

İmpo İmar'dan gayrimenkulde hak kaybını önleyen yazılım!

İMAR Planlama konusunda yaklaşık 20 yıldır zamandır hizmet veren İmpo İmar, imar konusundaki tecrübesini farklı bir hizmet alanına daha aktardı...

Tapuda itiraz süresini kaçırmayın! Tapuda itiraz süresi ne kadar?

Değişen imar planları vatandaşın korkulu rüyası oldu. İtiraz hakkının 30, dava açma hakkının 60 günle sınırlı olduğunu hatırlatan Impo imar kurucusu Hüseyin Oflaz, tapuların düzenli kontrol etmesi gerektiğini söyledi

İmpo İmar, Menderes'i turizm merkezi yapacak!

Yaklaşık bir ay önce Erzincan'ın Refahiye ilçesi ve Edirne'nin Beğendik beldesinin imar planlaması işine başlayan İmpo İmar planlama ekibi, bu defa da İzmir Menderes'i turizm merkezi yapacak yeni planlamalar için kolları sıvadı...

İmpo İmar 20 yılda 20 bin hektar alanın imarını yaptı!

TÜRKİYE'DE bugüne kadar yaklaşık 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, 22 tane Zeytinburnu ilçesi kadar alanın imar planına imza attı...

Haliç kıyıları İmpo İmar'la şekilleniyor!

İmpo İmar, belediyeler ve özel şirketler için verdiği planlama hizmetiyle, 1996 ' dan bu yana yaklaşık 20 bin hektar alanın iman planı ve denetimini gerçekleştirdi.

İmpo İmar, şehirlerin 20 yıl sonrasını planlıyor!

TÜRKİYE' DE bugüne kadar yaklaşık 20 bin hektar alanın plan ve denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, 22 tane Zeytinburnu ilçesi kadar alanın imar planına imza attı.

Eyüp'ü dönüştüren İmpo 6 ilçeye imar planı hazırlıyor!

TÜRKİYE' DE bugüne kadar yaklaşık 20 bin hektar alanın plan ve denetimini gerçekleştiren împo İmar, 22 tane Zeytinburnu ilçesi kadar alanın imar planına imza attı.

İmpo İmar 20 yılda 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştirdi!

Türkiye’de bugüne kadar yaklaşık 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, 22 tane Zeytinburnu ilçesi kadar alanın imar planına imza attı.

İmpo İmar, 6 ilçeye imar planı hazırlıyor!

Türkiye' de bugüne kadar yaklaşık 20 bin hektar alanın plan ve denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, 22 tane Zeytinburnu ilçesi kadar alanın imar planına imza attı...

impo imar imar planı yenileme çalışmaları Haberi

impo imar imar planı yenileme çalışmaları

İmpo İmar ekipleri Türkiye’nin 4 ilçesini daha gelecek yüzyıllara taşıyacak imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İmpo İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak. İmar planları yenilenecek 4 ilçenin toplam alanı 5 bin hektarı buluyor.


Şehir plancılığı hizmetiyle kurulduğu 1996 yılından bu yana 20 bin hektardan fazla alanın imarı planı ve denetimini gerçekleştiren İmpo İmar ekipleri hız kesmiyor. Planlama ekipleri son olarak 4 ilçeyi daha gelecek yüzyıllara taşıyacak modern imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İmpo İmar ekipleri İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesinin imar planlarını hazırlayacak. İmar planları yenilecek 4 ilçenin toplam alanı 5 bin hektarı buluyor.


Şirket 2014 yılının sonlarında da İzmir...