24 / 07 / 2024

impo imar mudurnu ve aliağa imar planları

impo imar mudurnu ve aliağa imar planları

İmar planlama ekibi İmpo İmar'ın hazırlayacağı planlar sayesinde, Aliağa’nın yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözülecek. İmpo İmar, İzmir Aliağa’nın 1/1000 ölçekli imar planları ve Bolu Mudurnu’nun 1/5000 nazım imar planlarını hazırlıyor.

Bolu Mudurnu'da imar planı değişikliği askıda!

Bolu İli Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi'nde 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Mudurnu'ya yeni imar planları!

İmpo İmar tarafından Türkiye'nin 15'inci yavaş kenti Mudurnu ilçesi için yeni imar planları da hazırlandı.

İmpo İmar, Türkiye’ye 30 Bakırköy ilçesi kazandırdı!

1996 yılından bu yana kent planlamasında önemli projelere imza atan İmpo İmar ekipleri, bugüne kadar 30 Bakırköy ilçesi büyüklüğündeki alanın planlamasını gerçekleştirdi.

İmpo İmar kentleri gelecek yüzyıllara taşıyor!

İmpo İmar A.Ş. ekipleri, kentleri gelecek yüzyıllara taşıyacak imar planları için muhtelif kentlerdeki sahadaki çalışmasını sürdürüyor.

İmpo İmar, Avanos için koruma planları hazırlayacak!

Türkiye’nin köklü imar planlama ekibi İmpo İmar, turizmin önemli kalelerinden Kapadokya’ya ev sahipliği yapan Avanos’ta koruma planları hazırlamak üzere kollarını sıvadı.

Bolu Mudurnu'nun imar planlarını hazırlanıyor!

İmpo İmar Bolu Mudurnu'nun 1/5000 nazım imar planlarını hazırlıyor. Planlama ile ilçenin çarpık yapılaşma bölgelerinin yeni planlarla sağlıklı hale geleceği belirtilerek, bunun da ilçenin turizm potansiyelini artıracağı açıklandı.

Mudurnu ve Aliağa'nın imar planları hazırlanıyor!

İmar planlama ekibi İmpo İmar'ın hazırlayacağı planlar sayesinde, Aliağa’nın yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözülecek. İmpo İmar, İzmir Aliağa’nın 1/1000 ölçekli imar planları ve Bolu Mudurnu’nun 1/5000 nazım imar planlarını hazırlıyor.

İmpo İmar ekipleri 4 ilçenin imar planını yenileyecek!

İmpo İmar ekipleri Türkiye’nin 4 ilçesinin daha imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İmpo İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak.

İmpo İmar'dan gayrimenkulde hak kaybını önleyen yazılım!

İMAR Planlama konusunda yaklaşık 20 yıldır zamandır hizmet veren İmpo İmar, imar konusundaki tecrübesini farklı bir hizmet alanına daha aktardı...

Tapuda itiraz süresini kaçırmayın! Tapuda itiraz süresi ne kadar?

Değişen imar planları vatandaşın korkulu rüyası oldu. İtiraz hakkının 30, dava açma hakkının 60 günle sınırlı olduğunu hatırlatan Impo imar kurucusu Hüseyin Oflaz, tapuların düzenli kontrol etmesi gerektiğini söyledi

İmpo İmar, Menderes'i turizm merkezi yapacak!

Yaklaşık bir ay önce Erzincan'ın Refahiye ilçesi ve Edirne'nin Beğendik beldesinin imar planlaması işine başlayan İmpo İmar planlama ekibi, bu defa da İzmir Menderes'i turizm merkezi yapacak yeni planlamalar için kolları sıvadı...

İmpo İmar 20 yılda 20 bin hektar alanın imarını yaptı!

TÜRKİYE'DE bugüne kadar yaklaşık 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, 22 tane Zeytinburnu ilçesi kadar alanın imar planına imza attı...

Haliç kıyıları İmpo İmar'la şekilleniyor!

İmpo İmar, belediyeler ve özel şirketler için verdiği planlama hizmetiyle, 1996 ' dan bu yana yaklaşık 20 bin hektar alanın iman planı ve denetimini gerçekleştirdi.

impo imar mudurnu ve aliağa imar planları Haberi

impo imar mudurnu ve aliağa imar planları

Türkiye’nin köklü imar planlama ekibi İmpo İmar, yaklaşık 2 bin hektarlık  imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. Ekibin hazırlayacağı planlar sayesinde, Aliağa’nın yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüme kavuşacak. İmpo İmar,  İzmir Aliağa’nın 1/1000 ölçekli imar planları ve Bolu Mudurnu’nun 1/5000 nazım imar planlarını hazırlıyor.


Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden Aliağa’nın imar sorunu çözümleniyor. Aralarında Habaş, Enka Power, İzmir Demir Çelik gibi büyük şirketlerin de olduğu 29 firmanın faaliyette olduğu bölgenin 1/1000 ölçekli imar planlarının hazırlanıyor. Aliağa Belediyesi tarafından yetkilendirilen İmpo İmar, bölgenin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu ile koruma amaçlı imar planı revizyonlarını gerçekleştirecek. Konusunda uzman şehir plancıları, harita mühendisleri ve mimarlardan oluşan deneyimli kadro, bin 125 hektarlık alanın imar sorununu çözecek.


Mudurnu’nun Turizm Potansiyeli Artacak

Türkiye’nin köklü imar planlama...