25 / 07 / 2024

imralı irtibat bürosu yıkılacakmı

imralı irtibat bürosu yıkılacakmı

Bursa’nın Mudanya İlçesi’ndeki sahil projesi kapsamında, 1999 yılında İmralı Adası ile irtibatın sağlanması amacıyla sahil bandı üzerine kurulan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait irtibat noktaları iskele üzerine yapılan yeni binaya taşındı...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

10 şehirde 'Deprem Suçları Soruşturma Bürosu' kurulacak!

Adalet Bakanlığı tarafından depremden etkilenen şehirlerde Cumhuriyet başsavcılıklarına yazı gönderilerek, yıkılan binalarla ilgili Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması ve sorumlularla ilgili bazı tedbirlerin alınması istendi.

Diyarbakır Bağlar'daki kentsel dönüşüm vatandaşlara anlatılacak!

Diyarbakır''ın Bağlar ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için, vatandaşlara anlatılması amacıyla belediye tarafından  irtibat bürosu kurulacak.

İş GYO Yanar Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı dava takibi, icra takibi, danışmanlık vb. hukuki hizmetler konusunda Yanar Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak...

İş GYO, Ege Perla için Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak! 

İş GYO, şirket portföyünde yer alan Ege Perla Kompleksine ilişkin hukuki hizmetler konusunda Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak...

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

Çin'in inşaat endüstrisi hızla büyüyor!

Ulusal İstatistik Bürosu'nun (NBS) verilerine göre, Çin'in inşaat endüstrisi, 1978'de ülkede reform ve dışa açılma politikasının uygulanmaya başlamasından itibaren hızla büyümeye devam ediyor. 

Yazlık bölgelerdeki emlakçılara dikkat!

Yazlık bölgelerden ev kiralamayı düşünenlere uyarı geldi. Yetkililer, ev kiralayacaklara mağdur olmamaları için belgeli, bürosu olan emlakçılardan kiralama işlemi gerçekleştirmesini öneriyor. 

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Sakarya Erenköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Adapazarı Belediyesi Evrenköy Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi’ne başlıyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Evrenköy’de irtibat bürosu kuruldu.

Büyük site projelerinde yönetim problemi!

Mgc Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda arsa payını, site projelerindeki yönetim problemleri ve Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mardin'de ilk kez muhtarlık bürosu açıldı!

Midyat İlçesi'ne bağlı Toptepe Mahallesi'nde Muhtar Seyfullah Acar, köyde bir ilki gerçekleştirdi. Muhtar, boş bir binayı kendi çabaları ile onarıp muhtarlık bürosu açtı...

Çin inşaat yatırımlarıyla büyüdü!

Ulusal İstatistik Bürosu verilerine göre, Çin ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 6.9 büyüdü. Ekonomideki büyümeye inşaat yatırımlarının etkisi olduğu düşünülüyor.

imralı irtibat bürosu yıkılacakmı Haberi

imralı irtibat bürosu yıkılacakmı


Bursa’nın Mudanya İlçesi’ndeki sahil projesi kapsamında, 1999 yılında İmralı Adası ile irtibatın sağlanması amacıyla sahil bandı üzerine kurulan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait irtibat noktalarının iskele üzerine yapılan yeni binaya taşınmasının ardından, eski prefabrik binasının sökümüne başlandı. Üzerindeki tel örgüler de kaldırılacak iskele, halka açılacak.


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ve Güzelyalı sahilleri için hazırlanan ve İmralı İrtibat İskelesi’nin de halka açılması projesi kapsamında, jandarma için yeni bina yaptırıldı. Askeri görevlilerin yeni binaya taşınmasının ardından terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın 1999 yılında İmralı Adası’na getirildiği günlerde yapılan iki katlı eski prefabrik binanın sökümüne bu sabah başlandı.


Binanın kaldırılmasının ardından yaya yolu üzerine bulunan demir parmaklıklar ve tel örgüler kaldırılacak ve sahil bandı üzerindeki yaya yolu da 15 yıl aradan sonra yeniden halka...