18 / 05 / 2024

Ims Elektronik Sistemler iletişim

Ims Elektronik Sistemler iletişim

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Özaydın tarafından kuruldu.

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Özaydın tarafından kuruldu.

Elektra Elektronik dünyaya raylı sistemler için trafo ihraç ediyor!

Elektra Elektronik, transformatör üretimi ile demiryolu sektöründe de önemli role sahip. Raylı sistem projelerinde kullanılan Elektra Elektronik’in trafoları, CE işaretli ve Avrupa standartlarına uygun olarak Türk mühendisler tarafından tasarlanıp ülkemizde üretiliyor.

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Hakımıan tarafından kuruldu. 

Tümsis Tümleşik Elektronik Sistemler Araştırma Geliştirme Yazılım Bilişim San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tümsis Tümleşik Elektronik Sistemler Araştırma Geliştirme Yazılım Bilişim San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Melik Yazıcı, Hüseyin Kayahan, Ömer Ceylan ve Ömer Hızıroğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 Şubat 2015'te 600 bin TL sermaye ile, Şişli'de Erhan Evlimoğlu Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Turkuaz Raylı ve ElektroMekanik Sistemler Anonim Şirketi kuruldu!

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Şişli 'de, Kerim Erkiletlioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Sarılar İnşaat ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Sarılar İnşaat ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Ahmet Sari Şube Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Vestel Elektronik'ten geleceğe yönelik değerlendirmeler!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sn. Turan Erdoğan dün akşam basın mensupları ile yaptığı toplantıda Vestel Elektronik'in 2014 yılı ile ilgili değerlendirmelerini paylaşmıştır.

Ferrarili müteahhidin elektronik kelepçe talebi!

Antalya'da 500'e yakın kişiyi ev vaadiyle dolandırdığı gerekçesiyle 14 ay cezaevinde kalan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ferrarili müteahhit Ahmet S.'nin strese girdiği gerekçesiyle elektronik kelepçenin çıkarılması talebi reddedildi

Hüma Yapı İnşaat Turizm Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüma Yapı İnşaat Turizm Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Hussein A.M. Ezzawi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Elektrik-elektronik ihracatı 12 milyar doları aştı!

Beyaz eşyadan televizyona, kablodan elektrikli aletlere kadar pek çok farklı ürün gruplarını bünyesinde bulunduran elektrik - elektronik sektörü, geçen yıl ihracatını 12 milyar 390 milyon dolara taşıdı.

Göktürkler İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürkler İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Taner Rıfat Yiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Samtco İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samtco İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Taher Alsawady, Hussain Alsawadi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Ims Elektronik Sistemler iletişim Haberi

Ims Elektronik Sistemler iletişim

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Özaydın tarafından kuruldu.

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Mimari ve mühendislik projeleri tasarlamak, mevcut projeleri geliştirmek, her türlü teknolojik konularda danışmanlık yapmak, b) Elektrik, elektronik, LED ekran, ses, ışık, görüntü, konferans, otomasyon, güvenlik, benzer elektronik sistemleri, elektrik pano, dağıtım, enerji ölçüm ve kontrol sistemleri ile ilgili ekipmanlarının imalat, ithalat, ihracat, pazarlama, satış ve ticaretini yapmak, bu sistemlerin işçilik ve devreye alma dahil anahtar teslim hizmetlerini vermek, kiralama hizmetleri vermek, c) Basın, yayın, televizyon ve radyo yayıncılığında kullanılan yayın araçlarını projelendirmek, mekanik montajlarını tamamlanmak, aksam ve yedek parçaları ile ticaretini yapmak ve sektörlere yönelik yazılımlar geliştirmek, d) Endüstriyel veya askeri...