26 / 05 / 2024

IMS Telecom iletişim

IMS Telecom iletişim

IMS Telecom Bilişim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Güncü ve Murat Aşoğlu ortaklığıyla kuruldu.

İms Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Bitcoin'de yeni gelişme!

İspanya'nın en büyük telekomünikasyon şirketi Telecom, müşterilerinin artık  teknoloji pazarında alışveriş yapmak için kripto para kullanabileceklerini duyurdu. 

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Özaydın tarafından kuruldu.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

IMS Telecom Bilişim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IMS Telecom Bilişim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Güncü ve Murat Aşoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Hda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Halük Aktaş ve Duygu Yılmaz Imsık ortaklığında kuruldu. 

Suudi Oger Ltd inşaat şirketinin iflası bekleniyor!

Türk Telekom'un yüzde 55'ine sahip Oger Telecom'u bünyesinde barındıran, Suudi Arabistan merkezli Saudi Oger'in inşaat şirketinin iflasını ilan etmesi bekleniyor.

ABD'li inşaat devi Hill International IMS Proje Yönetimi satın aldı!

ABD merkezli inşaat risk yönetimi şirketi Hill International'ın İstanbul merkezli IMS Proje Yönetimi AŞ'yi satın aldığı bildirildi..

Hıll International, IMS'yi bünyesine kattı!

Hill International, ana perakendecilere,kurumsal yatırımcılara ve uluslararası geliştiricilere yönetim ve danışmanlık hizmeti veren IMS Proje Yonetimi ve Danışmanlık şirketini bünyesine kattı.

İzmir Torbalı OSB'nde 43 fabrika kuruluyor!

İzmir'in en önemli yatırım bölgelerinden birisi olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde, altyapı yatırımlarının ardından fabrikalar yükselmeye başladı. Son bir ayda altı firmanın temeli atılırken bunlardan sonuncusu IMS Plastik oldu.

Şehir hastaneleri BT ile akıllanacak!

Global yönetilebilen ağ hizmetleri sunan British Telecom (BT), özellikle İngiltere ve Avustralya’ daki ‘dijital Hastane’ altyapısını Türkiye’ye de taşımaya hazırlanıyor. Şehir hastaneleri BT ile akıllanacak...

Türk Telekom'dan Körfez işbirliği!

Türk Telekom International ( TTI ), Körfez İşbirliği Konseyi ( GCC ) ve Orta Doğu'da MPLS ağ hizmetleri sağlayıcısı Tawasul Telecom ile ortaklık anlaşması imzaladı...

Mert Kurt Stroy Development şirketinin İcra Kurulu Üyesi oldu!

IMS firmasındaki Genel Müdür Yardımcısı/İş Geliştirme görevinden bugün ayrılan Mert Kurt, Rusya menşeli Stroy Development firmasının Türkiye'den sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak iş hayatına devam edecek...

IMS Telecom iletişim Haberi

IMS Telecom iletişim

IMS Telecom Bilişim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Güncü ve Murat Aşoğlu ortaklığıyla kuruldu.

IMS Telecom Bilişim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-İnternet ve On-Line sistemler içinde ve telekomünikasyon yolu ile her türlü bilginin dağıtım, ticaret, pazarlama ve iletişimini yapmak, iletişim sistemleri kurmak. 2. İlgili mercilerden izin almak kaydı ile telli veya telsiz haberleşme halleri ile yurtiçi ve yurtdışı enformasyon sistemlerine erişim hizmeti sağlamak ve her türlü hizmetlerini sunmak. İnternet erişimi sağlamak, internet üzerinden her türlü malın alım, satım, işlemlerini gerçekleştirmek ve bu amaçla sanal mağazalar oluşturmak ve alt yapı hizmetleri vermek. 3. Elektronik ortamda bilgi üretilmesini ve dağıtılmasını sağlamak amacı ile gereken her türlü teknik, elektronik, mekanik ve telekomünikasyon alt...