02 / 05 / 2024

İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları satılık villa

İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları satılık villa

İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları kapsamında ödemelerde banka kredisi kullanılarak vadelendirme seçeneği uygulanıyor...

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Msa Alkur İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msa Alkur İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Anli tarafından kuruldu.

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!,

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdegül Yurdakul ve Funda Müge Erkut ortaklığında kuruldu.

Msa Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Msa Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarpdağ tarafından kuruldu.

Ömsa Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömsa Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kökmen, Nida Kökmen ve Salih Kökmen ortaklığında kuruldu.

Ömsa Grup Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömsa Grup Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şişik tarafından kuruldu.

MSA Madencilik Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSA Madencilik Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Azun tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Msa İnternational Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msa İnternational Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alfaytourı Alraneen ve Mohamed Ben Kark ortaklığında kuruldu. 

Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alpaslan Masır tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

MSA Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MSA Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Sunar tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Dersaadet Caddesi'nde kuruldu.

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İnşaat sektörüne yön veren firmalardan Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'nin ilk markalı ve içerisinde Şile'nin ilk AVM'sini barındıran konut projesi Kilia Konakları'nın 2. etabına başladı.

Kilia'da ikinci etap başladı!

EKŞİOĞLU Group İMSA inşaat, Şile'deki Kilia Konaklarının 2. etabına başladı. Toplamda 104 adet tripleks konaktan oluşan Kilia Konakları'nın 2. etabında 52 konak yer alıyor.

İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları satılık villa Haberi

İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları satılık villa

Kilia Şile Konakları projesi, Ekşioğlu İmsa İnşaat tarafından Şile Çavuş Mahallesi'nde inşa ediliyor. İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları kapsamında toplam 104 adet tripleks villa yer alıyor. Projede toplam 2 etap bulunuyor. 


İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları satılık villa seçeneklerinin alanları 300 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor. Projede bir de AVM bulunuyor. 


İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları fiyat listesi!

İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları fiyat listesi kapsamında detaylar satış ofislerinden öğreniliyor. İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar vadelendirme seçeneği uygulanıyor.


İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları teslimleri ilk etapta 24 ay ve ikinci etapta ise 36 ay sonra gerçekleştirilecek. 


İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları adres: Çavuş Mah. Bayrak Cad. No:...