18 / 05 / 2024

imsad zirvesi 2014

imsad zirvesi 2014

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Dündar Yetişener, dış pazar daralmasının pazar çeşitlemesi ileaşılabileceğini belirterek “Sistemli işbirliğine giderek, güçlerimizi birleştirelim” dedi..

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

İMSAD 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD, iç ve dış pazarları toplamında 630 milyar TL üzerinde değeri olan sektörün temsilcilerini 5 Kasım 2019’da Uluslararası Kalite Zirvesi’nde buluşturacak…

Serkut İsafça: 2014 inşaat verileri 2015 yılı için inşaatçıları umutlandırıyor!

IV. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”nde konuşan Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Proje ve İş Geliştirme Müdürü Serkut İsafça, “2014 yılı inşaat verilerinin, 2015 yılı için inşaat sektörünü umutlandıran verilerdir ” dedi.

14. Gayrimenkul Zirvesi Sonuç Bildirgesi yayınladı!

3 Aralık 2014 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti'de '1/100.000'den 1/1000'e Gayrimenkul Sektörü' teması ile gerçekleştirilen GYODER 14. Gayrimenkul Zirvesi'ne ait sonuç bildirgesi bugün yayınlandı.

Lima İklim Zirvesi’nden Türkiye için tarihi karar!

Lima İklim Zirvesi’nden Türkiye için tarihi karar. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi çerçevesinde Peru’nun başkenti Lima’da gerçekleştirilen uluslararası iklim değişikliği müzakereleri 13 Aralık 2014 tarihinde tamamlandı.

14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi yapıldı!

14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi yapıldı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir "2014'ün üçüncü çeyreğinde konut satışları 2013'ün üçüncü çeyreğini geçti" dedi.

İMSAD 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nden işbirliği mesajı çıktı!

Türkiye'nin önde gelen 80 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 derneği ile sektörün çatı örgütü olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) düzenlediği 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti...

İMSAD 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti!

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.'nin sponsorları arasında olduğu "6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi", Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Emre Çamlıbel: Gayrimenkulde 2015, 2014’ten daha iyi geçecek!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde Soyak Holding CEO’su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel gayrimenkul sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çamlıbel '2015, 2014’ten daha iyi geçecek' dedi.

İdris Güllüce Peru İklim Zirvesi'ne katılacak!

İdris Güllüce Peru İklim Zirvesi'ne katılacak. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (BMİDÇS) 20. Taraflar Konferansı ( COP20 ) Peru/Lima’da 01.12.2014 tarihinde başladı.

14. Gayrimenkul Zirvesi'ne son 2 gün!

GYODER tarafından düzenlenen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen 14. Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık 2014 tarihinde kapılarını açıyor. 14. Gayrimenkul Zirvesi'ne son 2 gün kaldı.

Türkiye İMSAD Uluslar Arası İnşaatta Kalite Zirvesi başlıyor!

Türkiye İMSAD Uluslar Arası İnşaatta Kalite Zirvesi başlıyor. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), inşaat sektörünü bir kez daha Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde biraraya getiriyor.

imsad zirvesi 2014 Haberi

imsad zirvesi 2014

Türkiye’nin önde gelen 80 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 derneği ile sektörün çatı örgütü Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (Türkiye İMSAD) düzenlediği 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Sektörün üç sacayağını oluşturan ‘Mimarlar-Mühendisler- Müşavirler ile Müteahhitler ve İnşaat Malzemesi Üreticileri’nin Türkiye inşaat sektörünün 2015 yılı rotasını çizdiği zirvenin bu yılki ana teması ‘işbirliği ve güç birliği’ olarak seçildi. 


Zirvede Türkiye’nin adını dünya inşaat sektöründe markalaştırmak amacıyla atılacak adımlar ve güçbirliği yöntemleri tartışıldı. Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener’in açılış konuşmasını yaptığı zirvede, Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Karakullukçu, Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği Başkanı Demir İnözü, Türk Serbest Mimarlar Başkanı Yeşim Hatırlı ile TOBB Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar ve TOKİ...