15 / 05 / 2024

İMSİAD ömer kumova

İMSİAD ömer kumova

İnşaat mühendisiliği seçen öğrencilerle bir araya gelen Ömer Kumova, öğrencilere seçimlerinin doğru olduğunu söyledi. Kumova, "Türkiye genelinde ortalama 3 defa ev değiştiriliyor." dedi...

Ömer Demir kimdir? Ömer Demir evli mi?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Ömer Demir kimdir? Ömer Demir kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da konut satışları yüzde 100 arttı!

Bu yıl 1,5 milyon konut satılacağını belirten İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İstanbul'da son bir ayda konut satışlarında yüzde 100 artış olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşümde düğümler çözülmeli!

BURSA İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, Bursa’da kentsel dönüşümün hızlanması gerektiğini açıkladı.

TÜMSİAD üyeleri Ceylan İnşaat’ın yemeğinde bir araya geldi!

Ceylan İnşaat’ın bu yıl 5’incisini düzenlediği ‘Geleneksel Dostlar ile Yaz Sohbetleri’ yemeği, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerinin katılımıyla Çamlıca Nagehan Restaurant’ta gerçekleşti.

Ömer Kumova İnşaat 420 milyon TL ciro hedefliyor!

Son beş yılda 32 projeyi hayata geçiren Ömer Kumova İnşaat, halihazırda dört konsept projesini de sürdürüyor. Firma, ruhsatı çıkmak üzere olan üç projesi ve Bodrum projeleriyle de 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefliyor.

Isparta'da inşaat sektöründe istihdam arttı!

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Yaşar Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa'da 350 bin konut yıkılmalı!

Natamam Konut Kredileri Kentsel Dönüşüm Finansman Modeli Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, '350 bin civarı konutun yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini söyledi.

Uluslararası yatırım sinyalleri alıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) 7. Olağan Genel Kurulu’nda konuştu. Erdoğan, “Uluslararası yatırımlar konusunda çok önemli sinyaller alıyoruz'' dedi.

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, fuar ve sektörle ilgili görüşlerini paylaştı.

İnşaat sektörünün ticaret hacmi 7.2 milyar dolara ulaşacak!

BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi Bursa'daki kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Diyarbakır yatırımcıları bekliyor!

Diyarbakır’da iş çevreleri, Cazibe Merkezleri kapsamında gelecek yatırımcıları bekliyor. "Yatırımcıyı bekliyoruz" diyen TÜMSİAD Şube Başkanı Oğulmuş "Gelsinler yatırım yapsınlar, ortakları da oluruz. Her şeylerine kefiliz” şeklinde konuştu.

Kentsel dönüşümde amaç rant olmamalı!

'Nasıl bir kentsel dönüşüm' başlıklı forum hakkında basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, kentsel dönüşümde amacın sadece rant olmaması gerektiğini belirtti.

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

İMSİAD ömer kumova Haberi

İMSİAD ömer kumova

İNŞAAT Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kumova, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle söyleşide biraraya geldi. Genç meslektaşlarıyla tecrübelerini paylaşan Ömer Kumova, "Türkiye için inşaat mühendisliği bölümünü seçmekle doğru yaptığınızı söyleyebilirim çünkü Türkiye ortalamalarına baktığımızda, insanlar hayatları boyunca 3 defa evini değiştiriyor. Bazıları doğdu evde ölüyor, bazısı evini 8 defa değişiliyor ama Türkiye genelinde ortalama 3 defa ev değiştiriliyor. Bu ne anlama geliyor dersek de Türkiye'deki konut sektöründe sürekli bir yeni yapılaşma söz konusu. Bu durum, mesleğimiz ve ileride atılacağınız inşaat sektörü için önemli bir ayrıntı" dedi. 


İYİ BİR TERCİH 

UÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde gerçekleşen söyleşide genç meslektaşlarıyla tecrübe paylaşımında bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Ömer Kumova, "Sevgili meslektaşlarım, hayata her zaman hazırlıklı olmamız icap ediyor. Hayat,...