04 / 05 / 2024

imsiad şirket mi kuruyor

imsiad şirket mi kuruyor

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş Adamlan Derneği (İMSİAD), 'Kentsel Dönüşümde Büyükşehir İMSİAD Güç Birliği' başlıklı toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi.

Gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları sık sık gündeme gelirken, tahliye konusu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili paylaşımı...

Belediye şirket işçilerine kadro ne zaman yasalaşacak? Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Türkiye’ Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 28 Mayıs tarihinde sandık başına gidecek. Seçim sonrası TBMM’nin açılacak ve ilk gündem maddesi taşerona kadro olacak. Peki, belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar...

Xiaomi, Mi 11 serisine özel MIUI 14'ü duyurdu!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bir zamanlar Mi serisi ile oldukça iyi bir izlenim bırakmıştı. O dönemde amiral gemilerini geride bırakan modeller üreten şirket, artık "Mi" takılarını kullanmıyor ve bunun yerine farklı gözlerle bakan bu modelleri kullanıyor.  İşte ayrıntılar...

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? 28 Ocak akaryakıt fiyatları. O şirket indirime gitti

4/A, 4/D Belediye şirket işçilerine kadro geldi mi? Belediye Taşeron işçilerine kadro gelecek mi?

4A, 4B sözleşmeli personel kadroya geçip geçmeyeceğini merak ediyor. Peki, 4/A, 4/D Belediye şirket işçilerine kadro geldi mi? Belediye Taşeron işçilerine kadro gelecek mi?

EYT'lileri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Bakanlık konuya el attı! Sadece 1 ay kalmıştı! Kriz mi çıkıyor?

EYT düzenlemesinden önce emekli olacak 1,5 milyon kişi için şirket patronları hareket geçti. EYT yasası sonrası ortaya bazı sorunların çıkabileceği öngörüldü ve hemen Bakanlık konuya el attı. Kriz mi çıkıyor? EYT'de son dakika gelişmesi...

Xiaomi Mi Pad 5 256 GB 11 Tablet A101'de kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

Çinli bir elektronik şirket tarafından tasarlanan ve üretilen multimedya ve internet özelliklerini destekleyen Xiaomi Mi Pad 5 256 GB 11" Tablet A101'de Nisan ayının yeni ürünü olarak satışa sunuldu. Peki Xiaomi Mi Pad 5 256 GB 11" Tablet kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi!

Şirket arazilerinde hissedarların payları küçültülebilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e, sorusunda bir şirketin ortaklarının arazi aldığını ve paylarının şirket hisesi oranında olduğunu belirtti. Okuyucu bu durumda arazideki payını kaybetme ihtimalini sordu.

Şirket alacakları için eve haciz gönderilir mi?

Bir şirketin borçlu olduğu hallerde, haciz işleminin muhatabının o şirketin tüzel kişiliği midir yoksa eve haciz gönderilebilir mi? İşte detaylar...

Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Ekonomi uzmanı Şevket Apuhan, 'ABD'li fon şirketi' Money Maker Management’ın Kanal İstanbul’u finanse etmeye talip olduğu haberlerini yorumladı. Peki Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Kiralanan iş yeri kiraya verilir mi?

Mal sahibi olduğunuz bir dükkanda kiracı olan şirket, dükkanı alt kiralama ile başka bir şirkete kiralayabilir mi? İşte yanıtı...

Körfez yatırımcısı en çok hangi konularda endişeli?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cityscape Global’e katılan yabancı yatırımcıların kendisine “Güçlü ve güvenilir bir şirket mi? Projenin ruhsat, iskan gibi sorunları var mı?” sorusunu yöneltiklerini söyledi.

Emlak vergisi gider mi maliyet mi?

Bir taşınmazın sahibi gerçek kişiler olabileceği gibi tüzel kişiler adına da olabiliyor. Şirket adına ödenen emlak vergisinin gider olarak mı yoksa maliyet olarak mı dikkate alınacağı merak ediliyor. Peki, emlak vergisi gider mi maliyet mi?

imsiad şirket mi kuruyor Haberi

imsiad şirket mi kuruyor

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş Adamlan Derneği (İMSİAD), 'Kentsel Dönüşümde Büyükşehir İMSİAD Güç Birliği' başlıklı toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. 


Almira Otel'de düzenlenen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren IMSIAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, IMSIAD'ın kuruluşundan bu yana süratle büyüdüğünü ve toplum adına hizmetlerini artırdığını kaydetti. Yeni dönemde de daha önce başlatılmış hizmetlerin devam edeceğini söyleyen Gökçadır, "2014 yılında İMSIAD'm gayretleri ile ilk defa Bursa'da düzenlenerek sektörümüze ve kentimize değer katan Gayrimenkul Fuarının 3.'sünü önümüzdeki Nisan ayında yeniden büyüterek düzenleyeceğiz. Üyelerimize yönelik konferans ve paneller, sektörümüzün bağlantılı iş kollannda kalifiye personel yetiştirilmesi, yeni işbirliklerine yelken açmak adına fabrika, tesis ve şantiye ziyaretleri gibi birçok faaliyetler artarak sürecek" dedi. 


GÜÇLÜ BİR İNŞAAT ŞİRKETİ 


Bu dönemde en fazla önem verdikleri...