06 / 05 / 2024

In İstanbul satış ofisi

In İstanbul satış ofisi

In İstanbul Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satışları devam eden proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Borsa İstanbul yatırımcısı dairelerini hisse almak için satılığa çıkarıyor!

Borsa İstanbul'da yükselişe geçen bir yatırımcı, hisse alabilmek için dairelerini satılığa çıkarıyor.

Kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle ev hayali kuran kişiler kendilerine uygun evi bulmak için harekete geçti. Faizlerdeki indirimin satışları artıracağı öngörülüyor. Peki kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Martı Myra Otel'in satışının düşürülmesi için başvuru yapıldı!

Martı GYO icradan satışa sunulan Martı Myra Otel'in satış kararının düşürülmesi için İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı yapıldı!

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı 1-4 Nisan tarihleri arasında Mersin Hilton Hotel’de "Birlikte Kazanacağız, Birlikte Büyüyeceğiz" sloganıyla gerçekleştirildi.

Varlık şirketine olan borç için ev satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Varlık şirketine olan borç için ev satılabilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Alp Gürkan'ın Tarabya'daki arazisinin satışı için başvuru yapıldı!

TMSF, Alp Gürkan'ın gayrimenkullerine el koymuştu. Sarıyer Tarabya'daki 2 bin 240 metrekarelik arazinin satışı için İstanbul 3 No'lu Tabiat Varlıklarının Koruma Bölge Kurulu'na başvuruldu.

Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı!

İstanbul Kayaşehir'de Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim yer alacak.

Frankfurt Hahn Havalimanı Çin'e satıldı!

Yıllardır zarar eden küçük Hahn havalimanı Çin'e satıldı. Çin şirketine önümüzdeki yıllarda milyonlarca euroluk sübvansiyon ödenecek.Satışın hükümet tarafından onaylanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

DKY Ada DKY İnşaat satış ofisi!

DKY Ada DKY İnşaat satış ofisi iletişim için 444 9 359 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal'da hayata geçirilecek projede yüzde 25'e varan indirim uygulanıyor.

Bornova Cer Çelik'in icra satışındaki ilginç ayrıntı!

İzmir Bornova’daki Cer Çelik’in icradan satışı ihalesinde ilginç ayrıntılar ortaya çıktı. 500 milyon dolar değerindeki, 305 dönüm alan üzerine kurulu fabrikanın satışını 135 bin TL sermayeli bir şirket istedi.

Sone İstanbul Cathay İnşaat satış ofisi!

Sone İstanbul Cathay İnşaat satış ofisi telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

In İstanbul satış ofisi Haberi

In İstanbul satış ofisi

Topkapı In İstanbul Evleri 4 kısım halinde yükseliyor. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçirilen projenin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


In İstanbul Topkapı satılık daire fiyatları 299 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Toplam 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünitenin yer aldığı İş GYO In İstanbul 'da 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklar mevcut. Proje Topkapı Şişecam Fabrikası arazi üzerinde inşa ediliyor.


Nef In İstanbul Evleri'nin 1. kısmı 1116 bağımsız bölüm, 2. kısmı 752 bağımsız bölüm, 3. kısmı 815 bağımsız bölüm, 4. kısmı 898 bağımsız bölümden meydana geliyor.


In İstanbul Topkapı satılık konut...