22 / 05 / 2024

inanç kabadayı 2014 sektör beklentileri

inanç kabadayı 2014 sektör beklentileri

Tüm Türkiye’de başlatılan kentsel dönüşüm furyası inşaat yatırımcılarının umudu oldu. Patronlar, 2014 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarının oluşturacağı ivmenin sektöre büyük bir hareket katacağı inancında….

İnanç Kabadayı: Kentsel dönüşümde çözüm vatandaşta!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

İnanç Kabadayı, gayrimenkul sektörünün en beğenilen CEO'su oldu!

İnşa edildiği bölgelere değer katan ödüllü projelerin markası olan Ege Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye genelinde 35 bini aşkın oy verilerek iş dünyasındaki öncü isimlerin ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su' kategorisinde ödül aldı. 

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu!

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

İnanç Kabadayı: Yabancıya konut satışındaki artış güveni simgeliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, "Bu ay yabancılara yapılan satışın yüzde 117,1’lik artışı, yabancıların Türkiye’ye duyduğu güveni simgeliyor" dedi...

İnanç Kabadayı: Türkiye'nin geleceğine güveniyoruz!

2,5 milyar TL’lik yatırım zincirinin dördüncü halkası olan ÇamlıYaka Konakları'nın basın toplantısında konuşan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Türkiye'nin geleceğine güvendiklerini ve yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

İnanç Kabadayı: Türkiye'de 7 milyon konut dönüştürülmeli!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, çalışmalarında önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi. Kabadayı, 20 milyon konut stoğunun olduğunu ve 7 milyon konutun dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

İnanç Kabadayı: Konutta vergi yükü iyileştiriliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı Bakanları Kurulu’nda kararlaştırılan konut satışlarındaki vergi düzenlemesine ilişkin açıklamalar yaptı. İşte Kabadayı'nın o açıklamaları...

İnanç Kabadayı Marka Şehirler Zirvesi'nde konuştu!

Sahip olduğu tarihsel birikim, gelenek – göreneklerinin oluşturduğu kültür, medeniyetlerin bıraktığı gurme anlayışı ve müzikal zenginliği ile İstanbul, marka şehir olabilmek adına sıralayabileceğimiz birçok faktörü içinde barındırıyor.

İnanç Kabadayı, İstanbul'un yatırımda kaybettirmeyen bölgelerini açıkladı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İstanbul'un altın üçgeni olarak tanımlanan Basın Ekspres, Kağıthane ve Kartal noktalarının içinde kalan bölgelerin yatırımcısına kaybettirmeyeceğini belirtti.

İnanç Kabadayı: Yabancılara daha fazla konut satılacak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, yurt dışında 43 Türk firmasının faaliyet gösterdiğini belirtti. Kabadayı, "Önümüzdeki dönemde yabancılara daha fazla konut satılacak. Türkiye, bölgede güvenilir bir liman" dedi.

İnanç Kabadayı: Türkiyede konut sektörü büyümeye devam edecek!

Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Standard & Poor's Ocak ayı raporuna işaret etti. Kabadayı, gayrimenkul sektöründe konut talebinin gelir seviyesiyle paralel olarak arttığını dile getirdi.

İşte İnanç Kabadayı'nın bilinmeyenleri!

Milliyet Emlak sayfasına bu hafta Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı konuk oldu. Kabadayı, yoğun iş temposunun dışında yaptıklarını, hobilerini anlattı..

İnanç turizmine 1.1 milyar dolar harcıyoruz!

TÜRSAB İnanç Turizmi 2014 Raporu’na göre, Türklerin bu yıl hac ve umre için 1.1 milyar dolar harcaması bekleniyor. Dünyada inanç turizminden elde edilen gelir ise 20 milyar dolara yaklaştı

inanç kabadayı 2014 sektör beklentileri Haberi

inanç kabadayı 2014 sektör beklentileri

2013 yılını geride bırakmaya son 10 gün kaldı. Kentsel dönüşüm, mütekabiliyet, yeni tüketici ve yeni imar planı derken sektör oldukça hareketli bir yıl geçirdi. Şimdi gözler 2014’te. Yeni yıl yeni umut… İnşaat yatırımcılarının umudu kentsel dönüşüm oldu. Patronlar 2014’te kentsel dönüşüm projelerinin sektöre büyük bir hareket katacağı inancında. 2014’e dair oldukça olumlu bir hava içinde olan patronları heyecanlandıran bir diğer husus ise yabancıya satış. 2013’te yabancıya satış beklentilerin biraz altında gerçekleşti. Fakat 2014 yılında yabancıya satış rakamlarının ivedilikle artacağı düşünülüyor. Özetle beklentiler yüksek... Bunlar sadece bir öngörü tabi.. Yaşayıp göreceğiz. 



İşte patronların 2014 beklentileri…




2013 yılında ekilen tohumlar 2014’te meyvesini...