06 / 05 / 2024

İnanlar İnşaat çekmeköy terrace

İnanlar İnşaat çekmeköy terrace

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Dilek Şimşek tarafından kuruldu.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi kuruldu!

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed H M Al Horanı tarafından kuruldu.

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Balkaya ve Mahmut Güven tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şakacı tarafından kuruldu.

İntema İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

İntema İnşaat, 2020 yılı dönemine ait faaliyet raporunu, sorumluluk beyanını ve finansal raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı. 

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Sönmez, Hakan Eren, Abdullah Onan Keleş, Çağatay Abraş ve Tarık Tekin ortaklığında kuruldu.

İnyoda İnşaat Proje Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnyoda İnşaat Proje Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Doruk ve Kübra Topçu ortaklığında kuruldu.

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

İnanlar İnşaat çekmeköy terrace Haberi

İnanlar İnşaat çekmeköy terrace

İflasını isteyen İnanlar İnşaat’a ait Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını iddia eden 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. Yurtdışında olduğu belirtilen İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.
İnanlar İnşaat’ın projelerinden mağdur olanların sayısının 900 civarında olduğu söylenen dilekçede, “Firma müşterilerine konut kredisi kullandırmak yerine, bankalardan proje kredisi kullanmayı tercih ederek müşterileri bankaların ipotekleriyle karşı karşıya bırakmıştır” denildi.


NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Çekmeköy’de bulunan Terrace Koru sitesinden aldıkları evler sebebiyle mağdur olan 16 müşteki, Anadolu Asliye Hukuk Mahkemeleri’nde taşınmazların üçüncü kişilere devrinin önlenmesi için ihtiyati tedbir ve senetlere tedbir konulmasına yönelik talepleri de içeren tapu iptal ve tescil davası açtı.

Yaşanan bu süreçte Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na 16...