05 / 05 / 2024

inanlar inşaat Kuveyt International Property Show 2013

inanlar inşaat Kuveyt International Property Show 2013

İnanlar projeleri, Kuveyt’te Top Expo Group tarafından organize edilen, 18-23 Kasım 2013 tarihleri arasında devam edecek dünyanın önde gelen Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Kuveyt International Property Show 2013’te büyük ilgi gördü.

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

Kuveyt'teki cami inşaatında Mısırlı 3 işçi öldü!

Kuveyt'te bir cami inşaatında çatının çökmesi sonucu Mısırlı 3 işçi hayatını kaybetti. 2 işçi de yaralandı...

Türk inşaat sektörü Kuveyt'te milyarlarca dolarlık anlaşmalar yapıyor!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Gassan Yusuf Abdulbari ez-Zevavi, Türk inşaat sektöründen 3 büyük firmanın Kuveyt'te milyarlarca dolar değerinde iş anlaşmaları yaptığını söyledi.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Cengiz Holding Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Mafa yaptığı açıklamada inşaatını tamamlamak üzere oldukları Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasını mayıs ayı içinde Kuveytli yetkililere teslim edeceklerini söyledi.

Limak, Kuveyt, Hindistan, Rusya'da inşaat işlerini takip edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  Kuveyt, Hindistan, Rusya’da inşaat işlerini özellikle takip edeceklerini açıkladı.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında inceleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminali inşaat alanında çalışmaları incelediler.

Limak İnşaat’a Kuveyt’ten 1 milyar dolarlık iş!

KUVEYT iki hafta içinde Limak İnşaat ve İtalyan Salini Impregilo ile otoyol ve altyapı işleri inşaatı için 1 milyar dolar tutarında sözleşme imzalamayı planlıyor.

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat Terrace Su için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, yeni projesi Terrace Su için ön talep toplamaya başladı. Halkalı Atakent'te yapılacak olan Terrace Su projesinde 160 adet daire yer alıyor...

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi!

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi irtibat için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2017 yılının sonunda teslim edilecek proje 3. köprüye yakın bir konumda inşa ediliyor.

Beyttürk İnşaat projelerini Körfez yatırımcısının beğenisine sundu!

Türk inşaat sektöründe yabancıya konut satışında lokomotif şirket konumunda olan Beyttürk İnşaat, Kuveyt'te 5-10 Ekim tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Körfez yatırımcısı ile buluştu.

Limak İnşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat; Priştine, Kahire ve Rostov’un ardından Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini de kazandı.

Limak İnşaat, Kuveyt Havalimanı terminal binasını yapacak!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat'ın verdiği 1.312 milyar dinarlık (4.34 milyar dolar) teklifi onayladığını açıkladı.

inanlar inşaat Kuveyt International Property Show 2013 Haberi

inanlar inşaat Kuveyt International Property Show 2013


    Bu yıl 2. kez Kuveyt’te gayrimenkul fuarına katılan İnanlar, projeleri ile bir kez daha Ortadoğulu yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. 


      Yükselen değerimiz İstanbul’un, özellikle yükselen bölgelerinde her zaman öngörülü hareket ederek özgün projeler geliştiren İnanlar’ın tasarladığı ve inşa ettiği yaşam alanları, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen katılımcıların yoğun ilgisi ile karşı karşıya kaldı.


İnanlar projeleri, Kuveyt’te Top Expo Group tarafından organize edilen, 18-23 Kasım 2013 tarihleri arasında devam edecek dünyanın önde gelen Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Kuveyt International Property Show 2013’te büyük ilgi gördü. 


Fuarın ilk gününde Kuveyt Ticaret Bakanı ve yardımcıları İnanlar standını ziyaret ederek projeler hakkında detaylı bilgi aldı. İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan standı ziyaret eden bakana el yapımı gümüş tepsi hediye etti.


Yurtdışı tanıtımlarına ve...