04 / 05 / 2024

İnanlar İnşaat maltepe projesi

İnanlar İnşaat maltepe projesi

İnanlar inşaat, istanbul genelinde devam ettirdiği konut projelerine 2014 yılında yenilerini ekliyor, inanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar inan yeni projelerini Akit gazetesi yazarı Mehmet Canıtatlı'ya anlattı

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede?

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

İflas eden inşaat şirketi mağduru olmayın!

TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Özkan, geçtiğimiz gün iflasını açıklayan İnanlar İnşaat üzerine inşaat şirketinden daire alıp mağdur olunmaması için açıklamalarda bulundu...

Sektör temsilcileri İnanlar İnşaat'ın iflasını yorumladı!

Dumankaya İnşaat ve Fi Yapı geride binlerce mağdur bıraktı. Şimdi bu kervana İnanlar İnşaat da eklendi. Sektör temsilcileri, bu sürecin daha dikkatli yönetilmesi gerektiği görüşündeler. 

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

Almis İnşaat Maltepe iletişim!

Almis İnşaat Maltepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Almis Maltepe projesinde 692 daire ve 2 dükkan olacak...

İnanlar İnşaat'ın villalarına yoğun ilgi!

İnanlar İnşaat Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği projeler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Projelerde 60 ay vade farksız ve 120 ay yüzde 0.42 kredi oranı ile ödeme yapılıyor.

Kapıkıranlar İnşaat Maltepe'de kentsel dönüşüme devam ediyor!

Maltepe'de yaptığı butik projelerle adından sıkça söz ettiren Kapkıranlar İnşaat, Maltepe'nin kentsel dönüşüm sürecinde yeniden yapılanmasında aktif rol oynayacak.

İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

İnanlar İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

İnanlar İnşaat maltepe projesi Haberi

İnanlar İnşaat maltepe projesi


Beylikdüzü'ne en yakın konumda yükselen Terrace Mix projesi büyük ilgi gördü. 2014 yılı içinde teslimlerin gerçekleşeceği projede, 34 metrekareden 230 metrekareye uzanan geniş yelpazede her aileye hitap edebilecek balkon ve teraslı konutlar inşa edildi. Kaba inşaatın sona erdiği projede satış süreci devam ediyor. 


Terrace Mix projesine yakın bir konumda, Beylikdüzü'nde Yakuplu bölgesinde bin dairelik proje geliştiren inanlar, burası için de bahar aylarında ön satış sürecini başlatmayı planlıyor. 


MALTEPE'YE YENİ SOLUK 

Kartal'dan sonra yine aynı lokasyona yakın olan Maltepe'de 400 dairelik bir konut projesine önümüzdeki aylarda başlanacak. 


İnanlar inşaat, istanbul genelinde devam ettirdiği konut projelerine 2014 yılında yenilerini ekliyor, inanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar inan'dan yeni projeleri Mehmet Canıtatlı'ya anlattı: inan, 2014 yılında teslim edeceği projelerinin yanı sıra 3 bölgede 4 yeni konut...