28 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat satış ofisi etkinlikleri

İnanlar İnşaat satış ofisi etkinlikleri

İnanlar İnşaat bu pazar nefis ikramları eşliğinde, kazançlı yatırım seçenekleriyle tanışmanız için Zekeriyaköy projesinin tanıtım ofisine bekliyor. Pazar etkinliği saat 11:30'dan itibaren başlayacak.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nurol İnşaat'ın pay satışına SPK'dan onay!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılan başvuru sonucunda pay satış bilgi formu, tadil metni ve KAP açıklamasını yayınladı. 

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İnanlar İnşaat satış ofisi etkinlikleri Haberi

İnanlar İnşaat satış ofisi etkinlikleri

İnanlar İnşaat 7 Eylül Pazar günü saat 11:30'dan itibaren nefis ikramları eşliğinde, kazançlı yatırım seçenekleriyle tanışmanız için Zekeriyaköy projesinin tanıtım ofisine bekliyor.


Adres: Uskumruköy/Kilyos Caddesi No:270 Sarıyer/ İstanbul 


İnanlar İnşaat iletişim;

Tel: 444 2...