26 / 05 / 2024

İnaş Yapı Anonim Şirketi

İnaş Yapı Anonim Şirketi

İnaş Yapı Anonim Şirketi, Ekrem Özen, Kenan Özen, Yunus Özen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim tarihinde Sefaköy, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  5 milyon TL sermaye bedeli  ile İlkar İnaş Yapı Anonim Şirketi Conoğlu İnşaat Sanayi Ve Spor Tesisleri Ticaret Li  tarafından kuruldu.

Şua CC Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Şua CC Yapı Anonim Şirketi, Nimetullah Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ercan Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mehmet Emin Ertuğrul Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Üsküdar'da kuruldu.

Balıkesir'de şehit polisler adına yapılan tesis hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün ve Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun adına yapılan park, çeşme ve tesisleri hizmete açtı

EDS Konut Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

EDS Konut Yapı Anonim Şirketi, Edis Demirci Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Yalıyolu Sokak' ta kuruldu.

Celaloğlu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Yapı Anonim Şirketi, Burak Sulu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 200 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, İnönü Caddesi' nde kuruldu.

TOKİ Türkiye'nin dört bir yanına yapılan stadyumlardan ne kazanıyor?

Yurt Gazetesi'nin köşe yazarlarından Esin Gedik bugünkü yazısında TOKİ'nin Türkiye'nin dört bir yanına yapılan stadyumlardan elde ettiği geliri ele aldı. İşte Esin Gedik'in o yazısı...

Kadraj Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kadraj Yapı Anonim Şirketi, Halil İshakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye 12 Şubat'ta İstanbul İl'i, Bağcılar, M. Bey-Bağcılar İstanbul Sanayi Mahallesi' nde kuruldu.

G3 Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

G3 Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Başaran Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fatih Aydemir ile Sezai Aslan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 200 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi, Haydar Yamaç Yönetim Kurulu Başkanlığı, Münir Şahin ve N.Anwar Ahmad Abed Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 120 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Emniyettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Net Mimari Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Net Mimari Yapı Anonim Şirketi, Özcan Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mustafa Candaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi, Mustekim Kenan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta İstanbul İl'i, Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Uslu Caddesi' nde kuruldu.

AÜ Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasına yapılacak üst geçit onaylandı!

Ankara Üniversitesi Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasına yapılacak üst geçit projesini ASKİ yeniden çizdi. Bu kez Koruma Kurulu da projeyi onayladı.

Wolke Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Wolke Yapı Anonim Şirketi, 21 Ocak'ta kuruldu.

İnaş Yapı Anonim Şirketi Haberi

İnaş Yapı Anonim Şirketi

İnaş Yapı Anonim Şirketi, Ekrem Özen, Kenan Özen, Yunus Özen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


İnaş Yapı Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında turistik tesisler toplu konutlar mesken inşa etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İnaş Yapı Anonim Şirketi adres: Sefaköy, Fevzi Çakmak Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, No:11...