05 / 05 / 2024

incek Beytepe Restorium

incek Beytepe Restorium

Beytepe Restorium İncek fiyatları 830 bin liradan başlıyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen İncek Beytepe Restorium projesinin anahtar teslimlerinin Temmuz 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Beytepe Restorium 'da 830 bin liraya 4 oda 1 salon!

Beytepe Restorium projesinde satışlar devam ediyor, dairelerin yanı sıra villaların da bulunduğu proje Ankara İncek TED Koleji yakınında yükseliyor, Beytepe Restorium kapsamındaki konutlar banka kredisine uygun...

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Beytepe Elit Manzara satış ofisi!

Elit-İnsay İş Ortaklığı imzası taşıyan Elit Manzara Beytepe projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tipleri bulunuyor. Projede teslim tarihi Haziran 2018 yılı olarak planlandı.

Benevre Beytepe 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Elbiz İnşaat imzasıyla yükselen Benevre Beytepe projesi 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ve hemen tapu olanağı ile erişilebilir kolaylıklar sağlanıyor.

2018'de Ankara'nın merkezi Beytepe olacak!

Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden olan Beytepe’nin yıldızı, ev sahipliği yaptığı 40’a yakın proje sayesinde parlamaya devam ediyor.

Beytepe Elit Manzara teslim tarihi!

Beytepe Elit Manzara Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 750 liradan başlıyor. Elit Manzara Beytepe'de teslimler 2018 yılında yapılacak...

Benevre Beytepe'de peşin fiyatına ev sahibi olma fırsatı!

Elbiz İnşaat, Benevre Beytepe, 167 konuttan oluşan projesini düzenlediği mangal partisi ile seçkin davetlilere tanıttı. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve loft olmak üzere konumlandırılan 27 katlı özel proje, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat!

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat listesi 630 bin liradan başlayarak değişiyor. Elit Manzara Beytepe projesi Haziran 2018'de tamamlanacak...

Elit Manzara Beytepe'de sınırlı sayıda daireler sahiplerini bekliyor!

2018 yılının Haziran ayında yaşamın başlayacağı Elit Manzara Beytepe, düşlerdeki yaşamı sunmakla birlikte, esnek ödeme planlan ve sunduğu kar fırsatları İle de yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Beytepe'deki yüksek yoğunluklu yapılaşmaya yargı dur dedi!

Kamu yararına aykırılığı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Beytepe Mahallesi’nde yüksek yoğunluk yapılaşma için 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı’nda değişiklik öngören meclis kararını iptal etti.

Elit Manzara Beytepe ödeme planı!

Elit Manzara Beytepe projesinin tanıtımı 26 - 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elit Manzara Beytepe projesinde teslimler Ağustos 2018'de yapılıyor...

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları!

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları 635 bin liradan başlıyor. 96 adet konuttan meydana gelen Renapark Beytepe projesinde dairelerin teslimleri Mart 2017 yılında yapılıyor...

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi!

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi bu yıl ortası olarak belirtiliyor. Koz Group'un 215 konutluk projesi Horizon Life Evleri Beytepe'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

incek Beytepe Restorium Haberi

incek Beytepe Restorium


Başkent Ankara 'da yaşama geçirilen Beytepe Restorium İncek projesinin satışları devam ediyor. Proje Keklikoğlu Gayrimenkul imzası taşıyor.


21 bin 500 metrekare alan üzerine yayılan Beytepe Restorium İncek 'te 65 konut bulunuyor. Beytepe Restorium Evleri 'nde daireler ve villalar bulunuyor. 


Keklikoğlu Gayrimenkul Beytepe Restorium İncek Projesi 'nde yer alan daireler 4 oda 1 salon, villalar ise 7 oda 2 salon olarak tasarlandı.


Beytepe Restorium İncek fiyatları: 830 bin liradan başlıyor, 2 milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor. 13 bin 500 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çeken Beytepe Restorium Evleri 'nden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Temmuz 2014'te teslim edilecek olan Restorium Beytepe 'de 53 daire ve 12 villa bulunuyor. Projenin sosyal alanları arasında;  vitamin bar ve cafe, karma spor sahası,  kapalı yüzme havuzu,...