02 / 05 / 2024

Beytepe Restorium İncek!

Beytepe Restorium İncek!

Firma: Keklikoğlu Gayrimenkul

Proje: Beytepe Restorium

Beytepe Restorium İncek fiyatları 830 bin liradan başlıyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen İncek Beytepe Restorium projesinin anahtar teslimlerinin Temmuz 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...




Başkent  Ankara  'da yaşama geçirilen Beytepe Restorium İncek projesinin satışları devam ediyor. Proje  Keklikoğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor.


21 bin 500 metrekare alan üzerine yayılan Beytepe Restorium İncek 'te 65 konut bulunuyor. Beytepe Restorium Evleri 'nde daireler ve villalar bulunuyor. 


Keklikoğlu Gayrimenkul Beytepe Restorium İncek Projesi 'nde yer alan daireler 4 oda 1 salon, villalar ise 7 oda 2 salon olarak tasarlandı.


Beytepe Restorium İncek fiyatları: 830 bin liradan başlıyor, 2 milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor. 13 bin 500 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çeken Beytepe Restorium Evleri 'nden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Temmuz 2014'te teslim edilecek olan Restorium Beytepe 'de 53 daire ve 12 villa bulunuyor. Projenin sosyal alanları arasında;  vitamin bar ve cafe, karma spor sahası,  kapalı yüzme havuzu, jakuzi, mini sinema, squash, toplantı ve parti salonu, çocuk oyun alanları ve fitness center bulunuyor


Telefon: 0312 240 10 10

Web adresi: http://www.beyteperestorium.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön