19 / 05 / 2024

Beytepe Restorium İncek

Beytepe Restorium İncek

Beytepe Restorium İncek fiyatları 830 bin liradan başlıyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen İncek Beytepe Restorium projesinin anahtar teslimlerinin Temmuz 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

Officium Beytepe projesi 31 Aralık'ta teslim!

Officium Beytepe projesi 31 Aralık'ta teslim edilecek. Ankara Officium Beytepe projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları!

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları 635 bin TL'den başlayarak değişiyor. Renapark Beytepe projesi 2017'de teslim edilecek...

Benevre Beytepe projesi vatandaşın yüzünü güldürecek!

Benevre Beytepe projesi, sunduğu imkanlar ile de konut sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek. Güvenlik önlemlerinin her detaylarının düşünüldüğü projede, konut sahipleri gözü arkada kalmadan evlerinden çıkabilecek.

Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri!

Beytepe Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri haberimizde bulunuyor.

Benevre Beytepe projesinin sanatsal detayları anlatılıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile teslim sürecinde olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Benevre Beytepe 26 renge boyanacak!

Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Elit Manzara Beytepe: Her anı yaşam dolu!

Elit Manzara Beytepe, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirdikleri iddialı projelerle, adlarından söz ettiren, 30 yıllık tecrübeleri ile sektörün yakından takip ettiği iki güçlü firma.

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Beytepe Restorium İncek Haberi

Beytepe Restorium İncek


Başkent Ankara 'da yaşama geçirilen Beytepe Restorium İncek projesinin satışları devam ediyor. Proje Keklikoğlu Gayrimenkul imzası taşıyor.


21 bin 500 metrekare alan üzerine yayılan Beytepe Restorium İncek 'te 65 konut bulunuyor. Beytepe Restorium Evleri 'nde daireler ve villalar bulunuyor. 


Keklikoğlu Gayrimenkul Beytepe Restorium İncek Projesi 'nde yer alan daireler 4 oda 1 salon, villalar ise 7 oda 2 salon olarak tasarlandı.


Beytepe Restorium İncek fiyatları: 830 bin liradan başlıyor, 2 milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor. 13 bin 500 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çeken Beytepe Restorium Evleri 'nden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Temmuz 2014'te teslim edilecek olan Restorium Beytepe 'de 53 daire ve 12 villa bulunuyor. Projenin sosyal alanları arasında;  vitamin bar ve cafe, karma spor sahası,  kapalı yüzme havuzu,...