08 / 05 / 2024

İncek Blue fiyatları

İncek Blue fiyatları

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Ankara’nın en gözde yerleşim bölgesi İncek’te hayata geçirdiği İncek Blue’nun modern ve yalın bir çizgide dekore edilen yeni örnek dairesi ev sahiplerine ilham veriyor.

İncek Blue güncel fiyat listesi!

İncek Blue güncel fiyat listesine göre 1+1 daireler 300 bin 768 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin bütüklükleri 80 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.

İncek Blue'da erken rezervasyonla avantajlı ev sahibi olma planı!

İncek Blue projesinde kampanya kapsamında 2 seçenek sunuluyor. Proje yola ister taksitleri siz belirleyin ya da vade farksiz ödeme planı ile devam ediyor. Projedeki kampanya 31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli.

İncek Life Blue projesinde yüzde 10 lansman indirimi!

İncek Life Blue ödeme koşulları kapsamında yüzde 20 peşinatla 60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Aylık taksitlerin 1,700 TL'den başladığı projede yüzde 10 lansman indirime yapılıyor...

Sinpaş GYO, İncek Blue projesini satışa sundu!

Sinpaş, Ankara incek'teki ilk yatırımın ardından ikinci projeyi de satışa sundu. Sinpaş GYO Ankara'daki ilk projesi İncek Life'm ardından kardeş proje İncek Blue'yu 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

İncek Blue'nun satışları başladı! Fiyatlar 273 bin liradan başlıyor!

Ankara'da geliştirdiği ilk projesi İncek Life'ın büyük ilgi görmesinin ardından Sinpaş GYO, kardeş proje İncek Blue'nun satışlarına başladı. 90 milyon lira ciro beklenen tek kulelik projede 225 konut olacak...

Orient Blue Tuzla fiyatları ne kadar? Kasım ayına özel 36 ay vade fırsatı!

Orient Blue Tuzla projesinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Orient Blue Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 950 bin TL'den başlıyor.

Blue Diamond’da yüzde 50 indirim! 2.990 TL’den başlayan fiyatlar! İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Blue Diamond pırlanta yüzükler yüzde 50 indirimle satışta.Peki, Blue Diamond pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Altın alyans fiyatları ne kadar? Alyans fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Evliliğin simgesi olan alyansların fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Blue Diamond alyans fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirim başlattı. Peki altın alyans fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond alyans 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Alyans fiyatlarında yüzde 50 indirim! Düğünü olanlara müjde! İşte Blue Diamond alyans 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar veya alyanslarını yenilmek isteyenler için Blue Diamond'ta alyans fiyatları yüzde 50 indirimle satılıyor. Peki Blue Diamond alyans fiyatı ne kadar? Blue Diamond alyans fiyatı kaç lira? İşte Blue Diamond alyans fiyat listesi 19 Eylül 2022..

Pırlanta bileklik fiyatlarında görülmemiş indirim! Blue Diamond pırlanta bileklik fiyat listesi 6 Eylül 2022

Blue Diamond pırlanta bileklik fiyatlarında görülmemiş indirim yaptı. Blue Diamond pırlanta bileklik fiyatları yüzde 50 indirim ile satışa sunuldu. Peki Blue Diamond pırlanda bileklik fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond pırlanta bileklik 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Blue Lake fiyatları 2018!

Blue Lake fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. 788 daire ve 22 ticari birimden meydana gelen proje 8 blok olarak yükseliyor. 

Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları!

Toplam 788 daire ve 22 ticari birimden meydana gelen Blue Lake, Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede yer alıyor. Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Küçükçekmece Blue Lake fiyatları 2018!

Küçükçekmece Blue Lake fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje sekiz blok olarak hayata geçirildi..

Blue Lake 2018 fiyatları!

Blue Lake 2018 fiyatları minimum 522 bin TL'den başlıyor. Proje Metal Yapı Konut tarafından Küçükçekmece'de inşa ediliyor...

ONS İncek daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor!

ONS İncek tarafından Ankara İncek bölgesinde yükselen ONS İncek daire fiyatları 450 bin TL'den başlyor.

İncek Blue fiyatları Haberi

İncek Blue fiyatları


İncek Blue projesi hakkında detaylı bilgi ve avantajlar için tıklayın


Şehrin stresinden uzak, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunan İncek Blue’nun 1+1 yeni örnek dairesi,  modern ve ferah bir tarzda dekore edildi. Örnek dairenin aksesuar seçiminde Zara Home, Mudo Concept ve Paşabahçe’den ürünler kullanıldı.


Alaçatı’nın mavi ve beyaz tonlarından ilham alınarak tasarlandı

DGD Design tarafından tasarlanan dairede ferahlık ve rahatlık ön planda tutuldu. Salonda tercih edilen mavi ve beyaz renkler ortama huzur katarken; modern ve konforlu mobilyalar ise minimal bir estetik anlayışa vurgu yapıyor. Balkonda kullanılan renkli meshler, bitkiler ve İCA’nın özel tasarımı ‘’fest koltuk’’ açık hava keyfine sakin ve yalın bir dokunuş katıyor.


Örnek dairenin yatak odası, Milano Fuarı’nın 2015 trendi turuncu ve yeşillerle renklendirildi. Aynalar, duvarda kullanılan perde...