27 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, İncek Blue projesini satışa sundu!

Sinpaş GYO, İncek Blue projesini satışa sundu!

Sinpaş, Ankara incek'teki ilk yatırımın ardından ikinci projeyi de satışa sundu. Sinpaş GYO Ankara'daki ilk projesi İncek Life'm ardından kardeş proje İncek Blue'yu 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.



Her daireye kış bahçesi İncek Blue'ytı planlarken İncek Life'ta en hızlı tükenen ve ilgi gören daire tiplerini baz aldıklarını belirten Gacemer, "Ayrıca Ankaralılar balkonu çok sevdiği için her daireye bir kış bahçesi koyduk dedi. Gacemer ayrıca, İncek Life projesinin 350 milyon lira, İncek Blue projesinin de 90 milyon ciro  hedefi olduğunu vurguladı. 



Sinpaş GYO, Ankara'daki ilk projesi İncek Life'm ardından kardeş proje İncek Blue'yu 273 biıı TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. İçinde Ankara'nın ilk kumdan plajını da barındıran projede 225 daire yer alıyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Ankara'daki ilk projeleri olan İncek Life'm çok beğenildiğini bunun için kardeş proje İncek Blue'yu yaptıklarını söyledi. 



1 MİLYAR TL CİRO HEDEFLİYOR 


Gacemer, "Ankara'ya İstanbul'dan gelen ilk büyük konut markası olduk. Konsept projelerimizin Ankara'da bir ihtiyaç olduğunu gördük. Sinpaş projelerinin yeşil ve suyu zengin kullanan peyzajı çok beğenildi. Ve İncek, konut firmalarının gözde yatırını bölgesi oldu. Daha 2 vıl önce İncek Life'ı hazırlarken ve bölgede hiç yatırını yokken, bizden sonra bölgede 15 projede yaklaşık 5.600 konut inşa ediliyor" diye konuştu. Gacemer, Sinpaş GYO olarak 2014 için 1 milyar TL ciro hedeflerinin olduğunu vurgulayarak, İstanbul'da Bomonti ve Sancaktepe projeleri için de hazırlıklarının devam ettiğine dikkat çekti.  


Akşam 


Geri Dön