09 / 05 / 2024

incek blue satışa sunuldu

incek blue satışa sunuldu

Sinpaş, Ankara incek'teki ilk yatırımın ardından ikinci projeyi de satışa sundu. Sinpaş GYO Ankara'daki ilk projesi İncek Life'm ardından kardeş proje İncek Blue'yu 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Otec Tower İncek projesindeki 1+1 evler satışa sunuldu. Peki Otec Tower İncek'te konut fiyatları ne kadar? 1+1 evler kaç metrekare? İşte Otec Tower İncek ile ilgili merak edilenler...

A101 Reeder P13 Blue Plus'ı satışa çıkardı! 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler zincir marketlerinden biri olarak tanınan A101, uygun fiyatı ile ön plana çıkmayı başaran Reeder P13 Blue Plus'ı satışa çıkardı. Peki, A101'de Reeder P13 Blue Plus fiyatları ne kadar? İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

İncek BellaPais Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı!

Barış İnşaat'ın "İncek'te Akdenizli" temasıyla projelendirilen İncek BellaPais Konutları, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. 3 adada, 105 bin metrekare inşaat, 30 bin metrekare arsa alanının yarısı sosyal tesislere ayrıldı.

İncek Blue güncel fiyat listesi!

İncek Blue güncel fiyat listesine göre 1+1 daireler 300 bin 768 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin bütüklükleri 80 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Akfen İncek Loft'ta 700. satışa ulaşıldı!

İncek'te 700'üncü satışa İstanbul Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, incek Loft projesinde 1199 konuttan 700'üncü satış rakamına ulaştı.

Sinpaş GYO İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ı satışa sundu!

Sinpaş GYO, Ankara'da İncek Green ve İstanbul'da Karşıyaka Rezidans'ı aynı anda satışa sundu. Genel Müdür Gacemer, "40'ıncı yılımızda 4 bin konutu yeni ev sahipleri ile buluşturacağız" dedi.

İncek Loft'un yeni etabı satışa çıktı!

AKFEN İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft'ta yeni etap satışa sunuldu. Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, İncek Loft'da bin 199 konut yer alıyor ve fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor...

İncek Loft'ta yeni etap satışa sunuldu!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loff'ta yeni etap satışa sunuldu. 1199 konutluk İncek Loft'ta daire fiyatları 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Akfen, İncek Loft'tun yeni etabını satışa sundu!

Lansman döneminde yoğun ilgi gören ve bir rekora imza atarak 600 dairenin satıldığı İncek Loft'ta satışa yeni sunulan bloklarda, 1+1'den ve 4+1'e kadar farklı, daire seçenekleri bulunuyor...

Sinpaş GYO, İncek Blue projesini satışa sundu!

Sinpaş, Ankara incek'teki ilk yatırımın ardından ikinci projeyi de satışa sundu. Sinpaş GYO Ankara'daki ilk projesi İncek Life'm ardından kardeş proje İncek Blue'yu 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy projesi yıl sonu satışa çıkacak!

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy projesinin yıl sonu satışa çıkması planlanıyor. Projede konutlar 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

MNG Blue Butik'te göl ve deniz manzaralı üst kat daireler satışa çıktı!

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent'te inşa edilen ve MNG Holding tarafından inşa edilen 276 konutluk proje olan MNG Blue Butik'te göl, deniz ve şehir manzaralı üst kat daireler satışa çıktı...

incek blue satışa sunuldu Haberi

incek blue satışa sunuldu

Her daireye kış bahçesi İncek Blue'ytı planlarken İncek Life'ta en hızlı tükenen ve ilgi gören daire tiplerini baz aldıklarını belirten Gacemer, "Ayrıca Ankaralılar balkonu çok sevdiği için her daireye bir kış bahçesi koyduk dedi. Gacemer ayrıca, İncek Life projesinin 350 milyon lira, İncek Blue projesinin de 90 milyon ciro  hedefi olduğunu vurguladı. 



Sinpaş GYO, Ankara'daki ilk projesi İncek Life'm ardından kardeş proje İncek Blue'yu 273 biıı TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. İçinde Ankara'nın ilk kumdan plajını da barındıran projede 225 daire yer alıyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Ankara'daki ilk projeleri olan İncek Life'm çok beğenildiğini bunun için kardeş proje İncek Blue'yu yaptıklarını söyledi. 



1 MİLYAR TL CİRO HEDEFLİYOR 


Gacemer, "Ankara'ya İstanbul'dan gelen ilk büyük konut markası olduk. Konsept projelerimizin Ankara'da...