09 / 05 / 2024

İncek Bkue projesi

İncek Bkue projesi

Sinpaş, Ankara incek'teki ilk yatırımın ardından ikinci projeyi de satışa sundu. Sinpaş GYO Ankara'daki ilk projesi İncek Life'm ardından kardeş proje İncek Blue'yu 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Nest İncek lansmana özel fiyatıyla satışta! Yeni konut projesi!

Ankara'da Dörtbey inşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Nest İncek konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 243 adet konut inşa edilecek.

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Empire İncek Rezidans fiyatları!

Empire İncek Rezidans projesi 43 katlı tek blok olarak yükseliyor. Peki Empire İncek Rezidans fiyatları ne kadar?

Empire İncek Residence fiyatları!

Toplam 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek Residence projesi 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. İşte Empire İncek Residence fiyatları...

Empire İncek lansman fiyatlarıyla satışta!

43 katlı tek blok şeklinde yükselen Empire İncek Rezidans projesi 243 adet daireden meydana geliyor. Empire İncek lansman fiyatlarıyla satışta sunuluyor.

Ankara İncek Loft ticaret hayatını hareketlendiriyor!

Akfen İnşaat’ın konut markası Loft imzasını taşıyan “İncek Loft” projesi talep rekorları kırıyor. Ev teslimlerine Nisan ayında başlanılan projede şimdi “Alışveriş Kanyonun’’da bulunan 42 adet ticari kira tekliflerine açıldı.

Sinpaş GYO İncek Green değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'da yer alan İncek Green Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

İncek Loft’ta teslimler 6 ay sonra!

108 bin arsa alanına sahip olan İncek Loft projesi Akfen İnşaat imzası taşıyor. İncek Loft’ta teslimler 6 ay sonra yapılacak.

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara Uptown İncek projesi manzarası ile öne çıkıyor!

ANKARA'NIN gol ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, özellikle ayrıcalıklı manzarası ile Başkent'in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

İncek Bkue projesi Haberi

İncek Bkue projesi

Her daireye kış bahçesi İncek Blue'ytı planlarken İncek Life'ta en hızlı tükenen ve ilgi gören daire tiplerini baz aldıklarını belirten Gacemer, "Ayrıca Ankaralılar balkonu çok sevdiği için her daireye bir kış bahçesi koyduk dedi. Gacemer ayrıca, İncek Life projesinin 350 milyon lira, İncek Blue projesinin de 90 milyon ciro  hedefi olduğunu vurguladı. 



Sinpaş GYO, Ankara'daki ilk projesi İncek Life'm ardından kardeş proje İncek Blue'yu 273 biıı TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. İçinde Ankara'nın ilk kumdan plajını da barındıran projede 225 daire yer alıyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Ankara'daki ilk projeleri olan İncek Life'm çok beğenildiğini bunun için kardeş proje İncek Blue'yu yaptıklarını söyledi. 



1 MİLYAR TL CİRO HEDEFLİYOR 


Gacemer, "Ankara'ya İstanbul'dan gelen ilk büyük konut markası olduk. Konsept projelerimizin Ankara'da...