04 / 05 / 2024

İncek Blue nerede

İncek Blue nerede

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen İncek Blue'da teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Ankara'da yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

İncek Blue: Ankara'nın 365 gün tatil keyfi sunan projesi!

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Ankara’nın en gözde yerleşim bölgesi İncek’te hayata geçirdiği İncek Blue’nun modern ve yalın bir çizgide dekore edilen yeni örnek dairesi ev sahiplerine ilham veriyor.

İncek Blue'nun örnek dairesi hazır! 40 eve özel ödeme planı!

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Ankara’nın en gözde yerleşim bölgesi İncek’te hayata geçirdiği İncek Blue’nun modern ve yalın bir çizgide dekore edilen yeni örnek dairesi ev sahiplerine ilham veriyor.

İncek Blue ve İncek Green etaplarında erken rezervasyon fırsatı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor .

İncek Blue güncel fiyat listesi!

İncek Blue güncel fiyat listesine göre 1+1 daireler 300 bin 768 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin bütüklükleri 80 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.

İncek Blue'da erken rezervasyonla avantajlı ev sahibi olma planı!

İncek Blue projesinde kampanya kapsamında 2 seçenek sunuluyor. Proje yola ister taksitleri siz belirleyin ya da vade farksiz ödeme planı ile devam ediyor. Projedeki kampanya 31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli.

İncek Blue fiyat listesi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan İncek Blue projesi toplam 225 adet daireden oluşuyor. Proje 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. İncek Blue fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

İncek Life Blue projesinde yüzde 10 lansman indirimi!

İncek Life Blue ödeme koşulları kapsamında yüzde 20 peşinatla 60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Aylık taksitlerin 1,700 TL'den başladığı projede yüzde 10 lansman indirime yapılıyor...

Sinpaş GYO İncek Blue projesi için 90 milyon TL yatırım yaptı!

ANKARA’nın sayfiye bölgesi İncek’te ilk markalı projeyi 2 yıl önce hayata geçirdiklerini söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, yeni projeleri İncek Blue için 90 milyon TL yatırım yaptıklarını belirtti...

İncek Blue'nun satışları başladı! Fiyatlar 273 bin liradan başlıyor!

Ankara'da geliştirdiği ilk projesi İncek Life'ın büyük ilgi görmesinin ardından Sinpaş GYO, kardeş proje İncek Blue'nun satışlarına başladı. 90 milyon lira ciro beklenen tek kulelik projede 225 konut olacak...

Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla! 

MBM Enerji İnşaat ve Mutlucan A.Ş. ortaklığında inşa edilen Akadia İncek projesinin detayları belli oldu. Peki Akadia İncek projesi nerede? İşte Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla!

Akadia İncek nerede? Akadia İncek fiyat listesi 2022!

Akadia İncek nerede sorusunun yanıtı ve Akadia İncek fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Akadia İncek projesine ilişkin tüm detaylar...

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Blue Lake nerede?

Blue Lake projesi Metal Yapı Konut  A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede inşa ediliyor. Peki Blue Lake nerede?

Blue Sea Beylikdüzü nerede?

Toplam 126 daireden meydana gelen Blue Sea Beylikdüzü projesi 20 bin metrekare arsa alanında 10 blok şeklinde yükseliyor. Peki Blue Sea Beylikdüzü nerede?

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Empire İncek nerede?

43 katlı tek blokta toplamda 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek projesinde satışlar başladı. Peki, Empire İncek nerede?

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

MyWay Wins Blue nerede?

Toplamda 830 adet daireden oluşan MyWay Wins Blue Rezidans Gözde Grubu tarafından inşa edilecek. Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor. Peki MyWay Wins Blue nerede?

İncek Blue nerede Haberi

İncek Blue nerede

Toplamda 225 daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İncek Blue 40 eve özel banka kredisiz ödemeler yapılıyor.


Sinpaş GYO imzası taşıyan Ankara İncek Blue'da 1+1 daireler 280 bin 561 TL'den, 2+1'ler 447 bin 542 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Ankara İncek Blue Konutları'nda peşinatla alınacak daireler için yüzde 12'ye varan indirimler, peşinatsız ödeme seçeneğinde 45 ay sabit ödemelerle vade farksız olarak konut sahibi olunuyor. 


İncek Blue Sinpaş projesinin ortak kullanım alanları arasında cafe ve restaurant alanları, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, eczane, kuaför, güneşlenme ve dinlenme terasları, spa ve wellness alanları, kuru temizleme, süpermarket, sauna ve buhar odası bulunuyor.


Sinpaş GYO İncek Blue Satış Ofisi

Adres : Alacaatlı Caddesi No: 1248...