21 / 05 / 2024

incek life 40 yıl fırsatı

incek life 40 yıl fırsatı

İncek Life'ta 40. yıla özel fırsatlar ve ödeme avantajları sunuluyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon ve villalar bulunuyor.

Elite Life yüzde 40 peşinatla vade fırsatı! Teslimler 17 ay sonra!

Elite Life FSM projesinde yer alan konutların teslimlerinin 17 ay sonra yapılması planlanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler 40 peşinat ödediklerinde kalan tutarı vade imkanıyla ödeyebiliyor. 

Elite Life FSM'de yüzde 40 peşinatla! 18 ay sonra teslim!

Elite Life FSM projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 18 ay sonra yapılacak proje 2 blok olarak yükseliyor. 

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

Nurol Life D Ofis bloğu 40.8 milyon TL'ye satıldı!

Nurol GYO'nun  portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışı gerçekleşti. Taşınmazın değeri 40 milyon 829 bin TL olarak belirtildi.   

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Tarabya Life Ferahevler teslim tarihi!

Tarabya Life projesi, Uzman-Svot Yapı ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede yüzde 40 peşinatla 60 ay faizsiz ödeme imkanı bulunuyor...

Tarabya Life Sarıyer Konutları adres!

Tarabya Life Evleri İstanbul Sarıyer'de hayata geçirildi. Projede yüzde 40 peşinat sonrasında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

Flex Life Studio'da teslimler 2017'de!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla geçtiğimiz ay temelini attığı Flex Life Studio, 2017'de teslim edilecek.

Flex Life Studio'nun temeli atıldı!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla yaşama geçirdiği Flex Life Studio'nun temeli düzenlenen bir törenle atıldı.

İncek Life'ta Ramazan Şenlikleri başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da geliştirdiği ilk temalı konut projesi încek Life'ta her yıl düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı.

incek life 40 yıl fırsatı Haberi

incek life 40 yıl fırsatı

Ankara'da hayata geçirilen İncek Life projesinde satışlar devam ediyor. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede 548 tane daire yer alıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon ve villaların yer aldığı İncek Life projesi 150 dönüm alan üzerinde yükseliyor. 


İncek Life'ta 40. yıla özel fırsatlar ve ödeme avantajları

İncek Life projesinde yüzde 10 indirim yapılıyor. Peşin ödemesinin 3 ay sonra yapıldığı projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


İncek Life fiyat listesi

1+1 daireler 297 bin 960 TL

2+1 daireler 334 bin 470 TL

3+1 daireler 566 bin 520 TL

4+1 daireler 744 bin 900 TL

Villalar 2 milyon 291 bin 600 TL


İncek Life projesinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, wellness alanları, çocuk kulübü, alışveriş alanları,...