01 / 05 / 2024

incek life İncek Green etabı

incek life İncek Green etabı

Ankara İncek Green projesi içerisinde yer alan dairelerin teslimlerine 2016 yılının sonunda başlanması planlanıyor. Satışların başladığı proje, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor...

Sinpaş İncek Green fiyatları!

Ankara İncek bölgesinde yaşama geçirilen Sinpaş İncek Green fiyatları 289 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje, Sinpaş Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

İncek Life'ta Ramazan Şenlikleri başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da geliştirdiği ilk temalı konut projesi încek Life'ta her yıl düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı.

İncek Life Ramazan şenlikleri başlıyor!

İncek Life’ta çocukların yanı sıra büyüklere yönelik etkinlikler de devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen İncek Life Ramazan şenlikleri bu yıl da İncek Life sakinleriyle buluşuyor.

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'daki İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

İncek Blue Ankara'da yükseliyor!

Temalı konut projelerinin Ankara'daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO'nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, dengeli bir yaşam konseptiyle öne çıkıyor.

Ankara'nın mavi projesi: Sinpaş İncek Blue!

Temalı konut projelerinin Ankara'daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO'nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, kumsallı yüzme havuzuyla dikkatleri çekiyor. İşte ayrıntılar...

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

incek life İncek Green etabı Haberi

incek life İncek Green etabı

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Ankara İncek Green projesi, 22 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Proje, Ankara İncek bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirlenen Sinpaş Ankara İncek projesi, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. 


Konutların satış sürecine başlanan Ankara İncek Green projesi toplamda 140 adet daireden meydana geliyor. 


Firma bünyesinde yer alan ödeme planlarından da yararlanılan Sinpaş İncek Green Ankara'da teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. 


Lansmana özel yüzde 10 fiyat avantajı sunulan Ankara İncek Green projesi, İncek Life projesinin son etabı olarak inşa ediliyor. 


Ankara İncek Green iletişim

Tel: 0312 460 00 01

Web: http://inceklife.com/incekgreentalepformu/

Merve...