29 / 04 / 2024

İncek Life ödeme koşulları

İncek Life ödeme koşulları

Ankara ili İncek bölgesinde yer alan Sinpaş GYO İncek Life projesinde 548 adet konut bulunuyor. Projede 5 farklı tip blok ve 2 farklı tip villa bulunuyor. İncek Life fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

İncek Life adres bilgileri!

İncek Life Sinpaş GYO imzası taşıyarak hayata geçiriliyor. Projenin içerisinde toplam 548 ev bulunuyor. Projede 250 metrekarelik kumsal da bulunuyor. İncek Life adres bilgileri konusunda bilgiyi haberimizin devamında alabilirsiniz...

İncek Life kampanyalı ödeme planı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan İncek Life projesinde 5 farklı tip blok ve 2 farklı tip villa yer alıyor. Projede toplam 6 bin ağaç kullanırken 60 adet de farklı bitki türleri tercih edildi. İncek Life kampanyalı ödeme planı haberimizde yer alıyor...

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Brooklyn Life ödeme planı!

Pana Yapı imzasıyla hayata geçirilen Brooklyn Life projesi İstanbul Fikirtepe'de inşa ediliyor. Proje ödeme seçeneklerinde yeni yıla özel fırsatlar sunuyor.

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

ONS İncek'te ödeme kolaylığı kampanyası!

Başkent Ankara'ya yeni nesil rezidans anlayışını getiren ONS İnşaat, ONS İncek projesindeki ödeme kolaylığı kampanyasına Ramazan Bayramı'nda da devam ediyor.

İncek Life'ta Ramazan Şenlikleri başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da geliştirdiği ilk temalı konut projesi încek Life'ta her yıl düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı.

İncek Life Ramazan şenlikleri başlıyor!

İncek Life’ta çocukların yanı sıra büyüklere yönelik etkinlikler de devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen İncek Life Ramazan şenlikleri bu yıl da İncek Life sakinleriyle buluşuyor.

Esenyurt Önay Life ödeme planı!

Esenyurt Önay Life ödeme planı kapsamında firma bünyesinde ya da banka kredili ödemeler yapılıyor. Önay Life Residence Esenyurt projesinde teslimler Eylül 2018'de yapılıyor...

Ankara ONS İncek Residence ödeme planı!

Ankara ONS İncek Residence ödeme planı kapsamında ara ödemelerle birlikte firma bünyesinde 48 ay sıfır faizle taksit seçeneği sunuluyor. ONS İncek Residence'ta fiyatlar 336 bin liradan başlıyor...

İncek Life ödeme koşulları Haberi

İncek Life ödeme koşulları

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen İncek Life  projesinde toplam 6 bin ağaç kullanılırken 60 adet de farklı bitki türleri tercih edildi. İncek Life fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.


İncek Life projesinde satılık daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa şeklinde tasarlandı.  Projenin satış süreci devam ediyor.İncek Life fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.


İncek Life projesinde çocuklara özel ağaç evler, oyun mağaraları, tırmanma parkuru da bulunuyor. Projede 5 farklı tip blok ve 2 farklı tip villa yer alıyor.


İncek Life projesinde zen kulübü ve ticari alanlar olarak seçenekleri arasında; zen konseptli yarı olimpik kapalı yüzme havuzu,hamam, sauna ve buhar odaları, çocuk kulübü, güvenlik, bakım ve onarım,alışveriş alanları süpermarket,lostra,kuaför,eczane,...