14 / 05 / 2024

incek loft ne kadar daire satıldı

incek loft ne kadar daire satıldı

Temelleri Ankara’da atılan, orada kurulan ve orada büyüyen Akfen Holding İncek Loft'ta 1200 dairenin 800’den fazlası satıldı. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, açıklamalarda bulundu.

İncek Bulvar Loft ne zaman teslim?

Akfen İnşaat imzası taşıyan Bulvar Loft projesinde 1+1'ler 324 bin 500 TL'den, 2+1'ler 486 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklılık gösteren proje konum bilgisine göre Kanyon’a 18 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 314 TL'den başladığı Loft İncek projesinde toplam 1.199 adet konut yer alıyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

İncek Loft Ankara'da dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

Gölbaşı İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Toplam 44 adet ticari ünitenin bulunduğu proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükseliyor. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Gölbaşı İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Akfen İncek Loft daire teslimleri!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft'ta daireler 320 bin 505 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde yükseliyor. Peki Akfen İncek Loft daire teslimleri ne zaman gerçekleşecek?

Akfen İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Akfen İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlangıç gösteriyor.Peki Akfen İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen İncek Loft Rezidans'ta daire fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor. Proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

Ankara İncek Loft fiyatları ne kadar?

İncek Loft Rezidans'ta banka kredili veya firma bünyesinde kredili ödeme yapılabiliyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ankara İncek Loft fiyatları ne kadar?

Gölbaşı İncek Loft ne zaman teslim?

İncek Loft Ankara'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Peki Gölbaşı İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

incek loft ne kadar daire satıldı Haberi

incek loft ne kadar daire satıldı

Temelleri Ankara’da atılan, orada kurulan ve orada büyüyen Akfen Holding Başkent’e vefasını Loft markasıyla gösteriyor. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, “İncek Loft ile Türkiye’ye kazandırdığımız değerlerden birini de Ankara’ya yapıyoruz” dedi.


Türkiye’ye kazandırdığı değerli projeleri ile adından söz ettiren Akfen Holding, Akfen İnşaat'ın konut markası Loft, "İncek Loft" projesiyle Ankara'da hayat buluyor. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, Loft markasını, İncek Loft’u ve inşaat sektörünü Emlakeki.com’a değerlendirdi…


- İncek Loft’tan bahsedebilir misiniz?


Ankara’nın İncek bölgesinde yükselen projemiz 270 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projenin yüzde 75’i yeşil ve sosyal alana ayrıldı. Amacımız, burayı daha içinde yaşanabilir bir yer yapmak. Bunun için de farklı sosyal aktiviteler düşündük. İçerisinde pony club, teleskop, çocuklar için kreşimiz var. İncek, Ankaralı’nın gözünde daha çok...