16 / 05 / 2024

İncek Loft proje detayları

İncek Loft proje detayları

İncek Loft, 600. satışını kutladı İstanbul Levent Loft'tan sonra Loft markasını İneek Loft projesiyle Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, projenin lansman döneminde 600. satış rakamına ulaşmasını düzenlediği özel bir yemekle kutladı.

İncek Bulvar Loft proje fiyatları!

İncek Bulvar Loft proje fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Akfen Bulvar Loft projesinde daireler 2018 sonunda teslim edilecek...

Akfen İncek Loft'ta teslimler Nisan 2016'da!

Akfen İncek Loft, Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi İncek'te yükseliyor. Proje, bölgenin en büyük projesi olmaya aday ve inşaat iyice yükselmiş durumda, teslimler seneye Nisan'da...

Akfen İncek Loft'ta teslimler Nisan 2016'da!

Akfen İncek Loft, Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi İncek'te yükseliyor. Proje, bijlgenin en büyük projesi olmaya aday ve inşaat iyice yükselmiş durumda, teslimler seneye Nisan'da.

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri ulaşım!

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçiriliyor. Konut fiyatları 314 bin TL'den başlangıç gösteren projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

İncek Loft Ankara'da dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

Ankara İncek Loft konut fiyatları!

Ankara İncek Loft konut fiyatları 314 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kapsamında fırsatlar sunan proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek lokasyonunda inşa ediliyor.

İncek Loft Rezidans satılık daire!

İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 1.199 konut ve 44 ticari üniteden oluşan proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor.

Gölbaşı İncek Loft Evleri teslim tarihi!

Akfen İnşaat imzası ile inşa edilen İncek Loft Ankara'da satışlar devam ediyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Gölbaşı İncek Loft Evleri teslim tarihi...

Akfen İnşaat İncek Loft daire fiyatları!

Akfen İnşaat İncek Loft daire fiyatları metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Toplam 1.199 daire ve 44 ticari üniteden oluşan proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek lokasyonunda yükseliyor.

Akfen İnşaat İncek Loft Konutları nerede?

İncek Loft Ankara'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 2016 yılında teslim edilmesi planlanan proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft Konutları nerede?

İncek Loft Gölbaşı teslim tarihi!

Toplam arsa alanı 108 bin metrekare olarak belirlenen İncek Loft Rezidans'ta dairelerin alanları 71 metrekareden başlıyor. Proje Akfen İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte İncek Loft Gölbaşı teslim tarihi...

İncek Loft Evleri satış fiyatları!

İncek Loft Evleri satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Gölbaşı İncek Loft Konutları satılık!

Gölbaşı İncek Loft Konutları satılık 1.199 daireden oluşuyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan proje Akfen İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

İncek Loft proje detayları Haberi

İncek Loft proje detayları


Yemekte buluştular Yelken Restoran'da gerçekleşen yemeğe Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, Akfen Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak ile İneek Loft satış ve pazarlama ekibi katıldı. 


İddialı ve kazançlı Başken dilerin İncek Loft'a yoğun bir ilgi gösterdiğini belirten Hamdi Akın, "Ankara'nın yeni cazibe merkezi İncek'te, İncek Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyuyor, beklediğimiz talebi almanın menuniyetini yaşıyoruz. Tüm İncek Loft ekibini yürekten kutluyor, tüm Ankaralılara da projemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 


Barçak ise "Yaklaşık 40 günlük lansman döneminde 600 satış rakamına ulaştık, projenin yarısından fazlası satıldı. Kalan 535 daireye de ilginin yüksek olacağını ve kısa sürede satılacağını öngörüyoruz" dedi. 


İncek'in en büyük projesi "İncek...