20 / 05 / 2024

İncek Loftun ne kadarı satıldı

İncek Loftun ne kadarı satıldı

Akfen İnşaat, İncek'te hayata geçirdiği İncek Loft projesinin 100. satış rakamına ulaşmasını kutlamak için bir kutlama yemeği düzenledi. Keyifli bir ortamda geçen dalya yemeğinde 350. satış kutlandı.

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Konutları 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Peki Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

6 blok şeklinde yükselen Bulvar Loft Evleri Ankara İncek'te inşa ediliyor. Proje 822 daireden meydana geliyor. Peki Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

ONS İncek’ten Anneler Günü'ne özel 10 bin TL hediye çeki!

25. yılını, ev sahiplerine özel sürpriz hediyelerle kutlamaya devam eden ONS İnşaat, Anneler Günü’ne özel ONS İncek Residence’dan daire alanlara 10 bin liralık hediye çeki veriyor.

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

Ankara Uptown İncek projesi manzarası ile öne çıkıyor!

ANKARA'NIN gol ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, özellikle ayrıcalıklı manzarası ile Başkent'in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Uptown İncek doğal yaşam keyfi sunuyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek güneşi kesintisiz izleme imkanı sunarken, yeşil alanları ile doğayı kucaklıyor.

Ankara Uptown İncek yeşil alanları ile doğayı kucaklıyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek güneşi kesintisiz izleme imkanı sunarken, yeşil alanları ile doğayı kucaklıyor. Uptown İncek, 1+1’den 6+1 ‘e kadar 18 ayrı tipte 226 konuttan oluşuyor.

Ons İncek Residence teslim tarihi ne zaman?

39 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ons İncek Residence projesi Ons İnşaat imzası taşıyor. Peki Ons İncek Residence teslim tarihi ne zaman?

İncek Loftun ne kadarı satıldı Haberi

İncek Loftun ne kadarı satıldı


Akfen İnşaat, İncek'te hayata geçirdiği İncek Loft projesinin 100. satış rakamına ulaşmasını kutlamak için bir kutlama yemeği düzenledi. Keyifli bir ortamda geçen dalya yemeğinde 350. satış kutlandı. Çengelhan Brasserie'de gerçekleşen yemeğe Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, Akfen Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak ile incek Loft satış ve pazarlama ekibi katıldı. İstanbul Levent Loft'tan sonra Ankara'da İncek Loft projesini hayata geçirmenin heyecanı içinde olduklarını belirten Hamdi Akın, "Ankara'nın yükselen bölgesi İncek'te, incek Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Projeye ilgi beklediğimizin de üstünde. Lansmandan itibaren 10 gün gibi kısa bir sürede projenin üçte birine yakını satıldı. Aslında bu yemek 100. satış için planlanmıştı...