09 / 05 / 2024

incek lofun ne kadarı satıldı

incek lofun ne kadarı satıldı

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara İncek Loft Evleri 1.135 adet konuttan meydana geliyor. 2016 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanan İncek Loft’ projesinde 25 günde 500 daire satışı yapıldı...

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Konutları 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Peki Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

ONS İncek’ten Anneler Günü'ne özel 10 bin TL hediye çeki!

25. yılını, ev sahiplerine özel sürpriz hediyelerle kutlamaya devam eden ONS İnşaat, Anneler Günü’ne özel ONS İncek Residence’dan daire alanlara 10 bin liralık hediye çeki veriyor.

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

Ankara Uptown İncek projesi manzarası ile öne çıkıyor!

ANKARA'NIN gol ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, özellikle ayrıcalıklı manzarası ile Başkent'in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Ons İncek Residence teslim tarihi ne zaman?

39 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ons İncek Residence projesi Ons İnşaat imzası taşıyor. Peki Ons İncek Residence teslim tarihi ne zaman?

Ankara İncek Life ne zaman teslim?

146 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ankara İncek Life Evleri'nde fiyatlar 487 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ankara İncek Life ne zaman teslim?

Uptown İncek Evleri ne zaman teslim edilecek?

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 314 TL'den başladığı Loft İncek projesinde toplam 1.199 adet konut yer alıyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

İncek Loft Ankara'da dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

Gölbaşı İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Toplam 44 adet ticari ünitenin bulunduğu proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükseliyor. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Gölbaşı İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Akfen İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Akfen İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlangıç gösteriyor.Peki Akfen İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen İncek Loft Rezidans'ta daire fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor. Proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

incek lofun ne kadarı satıldı Haberi

incek lofun ne kadarı satıldı


Akfen İnşaat’ın Ankara İncek’te hayata geçirdiği ‘İncek Loft’ projesinde 25 günde 500 daire satışı yapıldı.


Akfen’in, Ankara’daki İncek Loft projesinde yer alan konutlar ilgi gördü. Daha önce İstanbul’da Levent Loft ve Loft Bahçe projelerinde uyguladıkları geniş ve ferah konut anlayışını Ankara’ya taşıdıklarını söyleyen Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, “İstanbul’da yüksek talep gören yeni mimari ve yaşam biçimini Ankara’ya taşıdık ve başarılı bir satış grafiği yakaladık. Yatırımcımız Hamdi Akın kapalı bir site değil, bizim büyüdüğümü mahaller gibi yaşam alanı yapalım dedi. İncek Loft’un başarısında mimar ve yatırımcının uyum içinde çalışması etkili oldu ” dedi. 

Prim garantisi ile satışa çıktıklarını ve yüzde 32 kazanç vaat ettiklerini söyleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Halka arz gibi satış politikası hazırladık. Satışa çıkarken...