27 / 04 / 2024

İncek Loft'ta 25 günde 500 daire satıldı!

İncek Loft'ta 25 günde 500 daire satıldı!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara İncek Loft Evleri 1.135 adet konuttan meydana geliyor. 2016 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanan İncek Loft’ projesinde 25 günde 500 daire satışı yapıldı...




Akfen İnşaat’ın  Ankara  İncek’te hayata geçirdiği ‘İncek Loft’ projesinde 25 günde 500 daire satışı yapıldı.


Akfen’in, Ankara’daki İncek Loft projesinde yer alan konutlar ilgi gördü. Daha önce İstanbul’da Levent Loft ve Loft Bahçe projelerinde uyguladıkları geniş ve ferah konut anlayışını Ankara’ya taşıdıklarını söyleyen Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, “İstanbul’da yüksek talep gören yeni mimari ve yaşam biçimini Ankara’ya taşıdık ve başarılı bir satış grafiği yakaladık. Yatırımcımız Hamdi Akın kapalı bir site değil, bizim büyüdüğümü mahaller gibi yaşam alanı yapalım dedi. İncek Loft’un başarısında mimar ve yatırımcının uyum içinde çalışması etkili oldu ” dedi. 

Prim garantisi ile satışa çıktıklarını ve yüzde 32 kazanç vaat ettiklerini söyleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Halka arz gibi satış politikası hazırladık. Satışa çıkarken hangi tarihte ne kadar zam yapacağımızı açıkladık. 8 Haziran’da en az yüzde 15 fiyat artışı olacak ” dedi. Satış grafiğinden memnun olduklarını belirten Akın, satış ofisine giren her 2 kişiden birinin alım yaptığını dile getirdi. 


ORTA GELİRLİYE YÖNELDİ


Ankara’da genç yeni evliler, orta yaşlılar ve orta gelirlilere hitap ettiklerini söyleyen Akın, “Hedef kitlemiz olan bu kesim, gelirine göre  kaliteli bir yaşam istiyordu ama bulamıyordu. Biz bu insanlara hem kendi ceplerindeki paraya hitap edebilecek bantta, hem de kaliteli bir yaşam sunduk” dedi.1135 konutluk projelerinde konutların metrekare satış fiyatının 3 bin lira olduğunu belirten Akın, 2016’da bu rakamın 4 bin lira olacağını dile getirdi.


Hürriyet


Geri Dön