29 / 04 / 2024

İncek Prestij Residence adres

İncek Prestij Residence adres

İncek Prestij Residence adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İncek Prestij projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon dairelerden meydana geliyor...

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İncek Vista Residence Ankara fiyatları!

İncek Vista Residence Ankara projesinde daireler Haziran 2017 tarihinde teslim edilecek. Özçelik ve Pelit İnşaat Ortaklığı'nın projesi İncek Vista Residence'ta 222 konut ve 54 mağaza bulunuyor...

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

İncek Loft Ankara fiyatları ne kadar?

İncek Loft Residence'de 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Satış süreci devam eden projede 18 ay ara ödeme yapılmıyor. Peki İncek Loft Ankara fiyatları ne kadar?

İncek Prestij Ankara'da 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

ANKARA’NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara’nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek’te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

Ankara İncek Prestij'de ödeme kolaylığı!

ANKARA'NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara'nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek'te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

Prestij İncek Evleri ödeme planı!

Prestij İncek Evleri ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. 60 bin metrekare alan üzerine yayılan İncek Prestij projesinde daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Ons İncek Residence iletişim!

Ons İncek Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 66 74 olarak belirlendi. Ankara Ons İncek Residence projesinde daire fiyatları 308 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Ons İncek Residence Ankara ne zaman teslim?

Ons İncek Residence Ankara ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Ons İncek Residence projesi toplam 922 adet konuttan meydana geliyor...

ONS İncek Residence European Property Awards'ta ödül aldı!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri European Property Awards'd'a ülkemizi temsil eden ONS İncek Residence, yüksek katlı mimarlık ödülünü kazandı. Türkiye'den bir çok proje ödül sahibi oldu...

İncek Prestij Ankara'da teslimler Aralık 2015'te!

Fırat ve Dema İnşaat'ın ortak girişimi İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar için büyük bir kâr fırsatı sağlayacak olan projenin tüm fonksiyonları 2015 yılının Aralık ayında tamamlanmış olacak.

İncek Prestij Residence adres Haberi

İncek Prestij Residence adres

Fırat Life İnşaat ve Dema İnşaat ortaklığında hayata geçirilen İncek Prestij Residence adres bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İncek Prestij Ankara projesi 16 adet blok halinde yükseliyor. 60 bin metrekare alan üzerine yayılan proje 765 adet konuttan meydana geliyor.


Başkent Ankara İncek bölgesinde inşa edilen İncek Prestij Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon daire tiplerinde tasarlandı.


İncek Prestij Konutları ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı yanıtı veriliyor. İncek Prestij projesinden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


İncek Prestij Rezidans sosyal olanakları arasında dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar odası yer alıyor. 


İncek...