08 / 05 / 2024

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Kayseri İncesu'da yol genişletme çalışmaları başladı!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce İlçeye mahalle olarak bağlanan köylerin yollarında bozuk olan yollar ve iki aracın yan yana geçerken zorluk yaşadığı yerler tespit edilerek yol genişletme çalışmalarına başlandı.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Çorum Belediyesi'nde kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey mahallesi Kapaklı 1. Sokak’ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Akdeniz Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersin’de tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerde son 2 ay içerisinde 20 mahallede toplam 50 kilometre uzunluğunda yeni yol açarken, yaklaşık 30 ton da asfalt serimi gerçekleştirdi.

İncesu Belediyesi imara uygun yeni yollar açıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Akyazı Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Altındere Mahallesi genelinde bozuk durumda olan mera ve tarla yollarını asfaltlıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden Geyikli Belediyesi'ne proje desteği!

Beylikdüzü’nde ihtiyaç duyulan çalışmalara hızla devam eden Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz’ın müracaatı üzerine ziyarette bulundu.

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Halkın günlük yaşamını kolaylaştırmak için böyle bir çalışmaya başladıklarını söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, “İncesu Belediyesi olarak 2016 yılı çalışmalarımız Kasım ayının son haftasında dahi devam etmektedir. 2016 yılında İmar Kanunun 18 uygulaması yaptığımız en büyük mahallelerimizden biri olan Örenşehir Mahallemizde 18 uygulaması sonrası İmar Planlarımıza uygun olarak ortaya çıkan yolların açılması çalışmalarına bugün itibariyle başlamış durumdayız. Mevsim şartları müsaade ettiği sürece İmar yollarının açılmasına devam edeceğiz. 2017 yılında İmara uygun açtığımız bu yolların alt yapı çalışmaları yapıldıktan sonra asfalt çalışmaları yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Örenşehir Mahallemizde 4. Etap TOKİ uygulamamızdan 200 konutun çalışmalarına da 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yüklenici firma tarafından başlanacaktır. Her gün büyüyerek...