17 / 05 / 2024

İncesu Konstrüksiyon Mimarlık Kimin

İncesu Konstrüksiyon Mimarlık Kimin

İncesu Konstrüksiyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de Süleyman Sukas tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pgm Konstrüksiyon Endüstriyel İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Pgm Konstrüksiyon Endüstriyel İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Turan Çanacık tarafından kuruldu.

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi kuruldu!

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Şimşek tarafından kuruldu.

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Uğurcan Işık tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Van'da depremzedeler için çelik konstrüksiyon konutlar inşa edilecek!

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Özpınar, Kaşkol, Gelenler ve Güvenlik mahallelerinde büyük yıkıma sebep olan 5.9 büyüklüğündeki depremde 4 bin 900 konut ağır hasar aldı. Depremzedeler için izolasyonlu, depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon konutlar inşa edileceği belirtildi...

Yanıkoğlu Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yanıkoğlu Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yanık tarafından kuruldu.

Wena Çelik Konstrüksiyon İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wena Çelik Konstrüksiyon İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nafiz Toprak tarafından kuruldu.

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Çakırbeyli ve Kübra Nur Alemdar tarafından kuruldu.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Kozanlı Mimarlık İnşaat Prodüksiyon Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kozanlı Mimarlık İnşaat Prodüksiyon Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Bacara tarafından kuruldu.

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Format Konstrüksiyon Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Format Konstrüksiyon Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Mert Karatürk ve Fırat Arzık ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İncesu Konstrüksiyon Mimarlık Kimin Haberi

İncesu Konstrüksiyon Mimarlık Kimin


İncesu Konstrüksiyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de Süleyman Sukas tarafından kuruldu. 


İncesu Konstrüksiyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...