05 / 05 / 2024

inci ayakkabı mağazaları

inci ayakkabı mağazaları

İNCİ Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş 2017'de 100'üncü yılını kutlayacak olan markalarının yeni hedeflerini anlattı. Kızıltaş, "2016 için İnci Deri'nin büyüme hedefi yüzde 30. Önümüzdeki yıl 140 mağazaya ulaşacağız" dedi.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açıldı!

Salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer alan Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar yeniden açıldı.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

İnci Deri'nin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı!

İnci Deri’nin mağazalarının tamamına yakını kapandı. Şirketin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı.

LAMP 83, Ayakkabı Dünyası mağazalarında yüzde 40 tasarruf sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

Flo, Kazakistan’da 5. mağazasını açtı!

Türk ayakkabı mağazalar zinciri Flo, yurt dışında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Kazakistan’daki beşinci mağazasını Karaganda City Mall’da açan Flo, 450 metrekarelik bir alanda yüzlerce çeşit ürünü müşterilerinin beğenisine sunacak.

Ozan Güven ayakkabı mağazalarına yenisini ekliyor!

Ozan Güven, Beşiktaş ve Nişantaşı’ndaki ayakkabı mağazalarına yenilerini eklemek için yer bakmaya başladı. Oyuncunun iki şube için 1 milyon TL bütçe ayırdığı konuşuluyor

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

inci ayakkabı mağazaları Haberi

inci ayakkabı mağazaları

İNCİ Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş 2017'de 100'üncü yılını kutlayacak olan markalarının yeni hedeflerini anlattı. Kızıltaş, "2016 için İnci Deri'nin büyüme hedefi yüzde 30. Önümüzdeki yıl 140 mağazaya ulaşacağız" dedi.


1917'de dedesi Hacı Murat Kızıltaş tarafından bir lostra mağazası olarak kurulan, 1947 ise Fatih'te ilk İnci mağazasının açılmasıyla ayakkabı perakendesine adım atan İnci Deri, 100'üncü yılım kutlayacağı 2017'de 140 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyor.


Türkiye'de 100 yılı bulan şirket sayısının az olduğunu anlatan Kızıltaş, "Dedem lostracılıkla başlamış. Biz bu işler içinde büyüdük. Bir yıl sonra kutlayacağımız 100'üncü yılımızda büyümeyi istiyoruz. Son 3-5 yılı saymazsak hep krizler geçirdik. 2015 de zor bir yıldı. FED'in hep faiz arttıracağı tehdidi vardı, seçim vardı. Biz 2015'i yüzde 20 oranında büyümeyle kapattık. İki seçim arasında...