18 / 05 / 2024

İnci Berat Yapı Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İnci Berat Yapı Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İnci Berat Yapı Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Veysal Palut imzasıyla kuruldu.

Araç sahipleri dikkat! Ek MTV'nin 2'nci taksit ödemesi için son gün bugün

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren Ek MTV'nin 2'nci taksit ödemesi için son gün bugün. Peki, MTV ek vergi ödemeleri nereden nasıl yapılır? İşte detaylar...

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Sarı tarafından kuruldu.

Sur Yapı Antalya Suites'te 2 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 

Sur Yapı Antalya Suites projesinde yüzde 35'ini peşin, kalanını 6'ncı ve 12'nci ayda ara ödeme yapacak şekilde 24 ay ya da 48 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

İnko Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnko Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Emrah Çelik ve İnci Koparan ortaklığında kuruldu.

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

TOKİ 7'nci etap Şubat ayı kura takvimi yayınlandı! İşte 1-8 Şubat 2023 yeni ay il il kura çekiliş tarihleri

TOKİ 7'nci etap kura takvimi belli oldu. Peki, bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte TOKİ il il güncel kura takvimi..

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin  TL sermaye bedeli ile İnci Gedik tarafından kuruldu.

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

Ervan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ervan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de İnci Demir tarafından kuruldu.

Zt İnci Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zt İnci Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Zafer Turgut tarafından kuruldu.

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

İnci Berat Yapı Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

İnci Berat Yapı Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


İnci Berat Yapı Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Veysal Palut imzasıyla kuruldu.


İnci Berat Yapı Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...