29 / 04 / 2024

İnci Deri körfez

İnci Deri körfez

Türkiye'de 87 mağaza ile hizmet veren İnci Deri Dubai'de bir şirket ile master franchise anlaşması imzalamak üzere. Şirket bu anlaşma ile Körfez Bölgesi'nde 3 yılda 10 mağaza açacak.

Sani Şener, Körfez Bölgesi’nin en etkili iş insanı seçildi!

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

Türk müteahhitlere Körfez köprüsü daveti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turundan ekonomik alanda çok sayıda işbirliği kararı alındı. S. Arabistan ve Bahreyn arasında yapılacak 2’nci köprü projesine Türk firmaları davet edilecek.

İzmir Körfez Geçişi projesine İnciraltı sakinlerinden destek!

İzmir'de İnciraltı bölgesinde yıllardır yaşanan imar sorununu çözümü için Körfez Geçişi projesi umut oldu. İnciraltı 2'nci Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, topraklarından geçecek olan Körfez Geçiş Projesi'ne desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

Körfez Kent 2'nci etaptaki 10 katlı binanın çatısında yangın çıktı!

Körfez Kent 2!nci etaptaki 10 katlı binanın çatısında çıkan yangın, zarara yol açtı.(Faruk Kıyak) Yangına müdahale için İzmit'ten gelen yüksek merdivenli itfaiye aracı, kavşakta çamura saplandı.

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nü inceledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri, Türkiye'nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan İstanbul-Gebze-Orhangazi İzmir otoyol projesinin Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatına teknik gezi düzenledi.

Ahmet Boztaş: Alanya'ya Körfez ülkelerinden turist gelecek!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada 29 Temmuzda Körfez ülkelerinden Antalya'ya direkt uçak seferlerinin başlayacağını belirterek, bölgedeki birçok ülkeden ilçeye turist geleceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2015 yılına kadar tamamlanacak!

İzmir'i İstanbul'a bağlayacak Gebze-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor. 1.5 milyar dolarlık maliyetle inşa edilen köprünün 1 yılda yaklaşık 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak...

Lütfi Elvan:Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

İnci Deri körfez Haberi

İnci Deri körfez

Geçtiğimiz yılı yüzde 26'yı aşan büyüme ve 138 milyon TL ciro ile kapatan İnci Deri, 2014'te de yüzde 25 büyüme ve 183 müyon TL ciro hedefliyor. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızütaş, Dubai üe sıcak görüşmeleri olduğunu, anlaşma sağlanması halinde Körfez Bölgesi'nde 3 yü içinde en az 10 mağaza açacaklarını söyledi. 

İnci Deri'nin Bakü ve Tebriz'de birer mağazası, Nahçıvan ve Usküp'te ise cornerı var. Şirketin Türkiye'de ise Kuzey Kıbrıs dahil olmak üzere 87 mağazası bulunuyor. 

İnci Deri'nin 2013 performansı ve 2014 hedefleri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Ali Murat Kızütaş, İran için hedeflerini 3 yılda 5 mağaza açmak olarak belirlediklerini kaydetti. İnci Deri, son açüan mağazalar üe 13 bin 650 metrekarelik satış alanına ulaşmış durumda. Hedef 2014 yılında 2...