02 / 05 / 2024

İnci Hortoğlu

İnci Hortoğlu

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli ile İnci Hortoğlu, Çırağan Sarayı' nda düzenlenen ve 400 davetlinin katıldığı düğün töreniyle geçen hafta dünya evine girdi...

TÜRKÇİMENTO'nun acı günü! İnci Konukoğlu vefat etti!

TÜRKÇİMENTO Birliği Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'nun annesi İnci Konukoğlu hayatını kaybetti.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un Fethi'nin 568’nci yıl dönümü kutlamalarında yaptığı konuşmasında Kanal İstanbul'la ilişkin konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İncirli-Beylikdüzü Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy – Sancaktepe – Sultanbeyli Metro Hattı’nın, 2’nci TBM kazı çalışmalarını başlattı. Önemli açıklamalar yapan İmamoğlu,  “Yılda 20 km’lik metroyu İstanbullulara açılmış bir şekilde kazandıran bir dönem olma arzusundayız" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul’un yapılmasına karşı duracağız!

İşbaşına gelişinin 18’nci ayında üçüncü “hesap verme” toplantısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu: Kentimiz için deprem ve Kanal İstanbul önemli tehdit!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim zaferinin 1’nci yılında toplantı düzenledi. İmamoğlu, İstanbul için en önemli 3 tehditi; “deprem”, “mülteci meselesi” ve “Kanal İstanbul” dedi ve, "İzin veremeyiz, vermeyeceğiz” dedi...

Mesh Bar 42'nci Yapı Fuarı'nda sergilenecek!

Dijital Mühendislik, Oliptek markasıyla birlikte lanse ettiği Mesh Bar ürününü 42'nci Yapı Fuarı’nda 10. salon F320 no’lu standta sergiliyor.

Hasanoğlu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenen 7. İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

İnşaat sektörü 2018 yılının 2’nci yarısında hareketlenecek!

Türkiye’nin hala yabancı yatırımcının gözdesi olduğunu belirten Kırkıncıoğlu Grup CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu "2018 yılının 2’nci yarısında sektör hareketlenecek" dedi.

Ali Pehlivanoğlu 57. mağazasını İzmir'de açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekkey'de açtı. Yeni mağazada Ali Pehlivanoğlu markasının yanı sıra balık, unlu mamüller, kuru temizleme ve birçok farklı markanın özel reyonları bulunacağı belirtildi.

Ali Ağaoğlu vergi rekortmenleri listesinde 70'nci sıraya geriledi!

Türkiye’nin 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesine Koç Ailesi damgasını vurdu. 2014 yılında 62. sırada olan Ali Ağaoğlu bu yıl 70’nci sıraya geriledi.

Pehlivanoğlu 55'nci mağazasını Narlıdere'de açtı!

Ege Bölgesi'nin lider mağaza zincirlerinden Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. 55'inci süpermarketini Narlıdere Folkart karşısında açtı. Törende açılışa özel indirimler yapıldı.

İnci Hortoğlu Haberi

İnci Hortoğlu

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli ile İnci Hortoğlu, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen ve 400 davetlinin katıldığı düğün töreniyle dünya evine girdi.


Merhum işadamı Osman Keçeli ile Ayşe Keçeli'nin oğlu Murat Keçeli ile Kemal Aysel Hortoğlu'nun kızı İnci Hortoğlu, 30 Kasım Cumartesi günü Çırağan Sarayı'nda düzenlenen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. 


6 yıl önce arkadaş ortamında tanışan genç çift, İstanbul iş, sanat ve cemiyet hayatından 400 davetlinin katıldığı nikah töreniyle mutluluğa evet dediler. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı.






Genç çiftin nikah şahitliklerini Orhan Keçeli, Şadan Kalkavan, Zeynel Abidin Erdem, Mustafa Aydın, Ahmet Ünal ve Burcu Yaman üstlendi. Keçeli çifti, düğünün ardından balayına Singapur, Tayland Ko Samui Adaları ve Puket Adaları'na gitti. 




Düğünde Urfalı sanatçı Hasan Yıldırım...