30 / 04 / 2024

İnci Sineması avm mi olacak

İnci Sineması avm mi olacak

Halaskargazi Caddesi ile Nişantaşı’nın birleştiren, toplam inşaat alanı 79 bin 150 metrekare olarak açıklanan proje için kilise vakfına ait dükkanlar 14 Mayıs akşamında boşaltılmıştı. İnci Sineması'nın yerine otel ve AVM yapılacak.

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

So CHIC Aqua Florya AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen takı markalarından So CHIC… yurt içindeki 55'nci mağazasını Aqua Florya AVM'de açtı...

Esas Gayrimenkul'den 300 milyon dolarlık 3 AVM geliyor!

AVM yatırımlarının hızlanacağını dile getiren Esas Gayrimenkul’ün CEO’su Kazım Köseoğlu "2020'ye kadar Türkiye'deki en büyük 2'nci AVM yatırımcısı olmak istiyoruz" dedi. Köseoğlu 300 milyon dolarlık 3 yeni AVM inşa edeceklerinin bilgisini verdi.

İnci Sineması'nın imar değişikliğine mahkemeden iptal kararı!

Henüz davası sonuçlanmadan 2014 yılında otel yapılması için yıkılan İnci Sineması’nın yıkımını isteyen imar planı değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi..

Van İnci Park AVM açıldı!

Van'da inşa edilen İnci Park Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. İstihdama katkı sağlayacak AVM 35 kişiye iş kapısı olacak.

Deniz GYO, Göksu AVM'den dükkan satın aldı!

Deniz GYO, Etimesgut Eryaman'daki AVM'nin 2'nci katında bulunan 65 nolu bağımsız bölüm yatırım ve kira geliri elde etmek amacıyla satın aldı.

AVM'ler açılışlarını erteliyor!

AVM'lere ziyaretçi sayısının azalması yatırımlarıda vurdu. Perakendeci mağaza açmayacak. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, ''2017'de AVM açılışı ertelendi, yatırım yok'' diye konuştu.

Tavuk Dünyası Antalya Terracity AVM’de şube açtı!

Tavuk Dünyası, Antalya’daki 7’nci Şubesi’ni Terracity AVM’de açtı. Firma, Türkiye genelinde bu yıl 50 şube açmayı hedefliyor.

AVM'lerde kiralar dövizle işliyor!

İnci Deri Türkiye’de 100 yaşını kutlayan ilk moda markası oldu. İnci Deri Başkanı Ali Murat Kızıltaş, AVM’lerde kiraların dövizle olduğunu belirtti.

Kadıköy REXX Sineması AVM mi olacak?

Kadıköy’ün ünlü “REXX Sineması’nın yıkılıp yerine AVM yapılacağı” iddiası üzerine harekete geçen sinemaseverler, Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı’na yürüdü

Sakarya AVM Atlantis açıldı!

AVM Atlantis Grubu tarafından Hendek Belediyesi’nden kiralanan Hendek Gençlik Merkezi, AVM Atlantis adı altında işletmeye açıldı. Açılış törenine 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de katıldı...

Şişli'deki Tarihi İnci Sineması'nın yıkımı için soruşturma açıldı!

İstanbul Koruma Kurulu, Şişli'deki İnci Sineması'nın yıkılarak yerine AVM ve otel yapılmasına ilişkin projeyi 2014'te imara aykırı buldu. İBB Meclis üyeleri, Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

TeknoSA İzmir'deki 22'nci Point AVM'de açtı!

Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış mağaza ağı ve teknosa.com ile tüketicileri son model teknolojik ürünlerle buluşturan TeknoSA, İzmir'deki 22'nci mağazasının açılışını Bornova'daki Point AVM'de yaptı.

İnci Sineması avm mi olacak Haberi

İnci Sineması avm mi olacak

İstanbul ’da Emek Sineması’nın ardından bir sinema salonu daha yıkıldı. Fuat Uzkınay’ın “Ayestefanos’ta Rus Abidesi’nin Yıkılışı” adlı belgeseli ile tarihi yolcuğuna başlayan Türk Sineması bu yıl 100. yaşını kutlarken, bir tarihi sinema salonu daha yıkıldı. 


1946 yılında inşa edilen ve uzun zaman Yeşilçam filmlerinin halkla buluşma noktası olan İnci Sineması, Gezi Parkı eylemleri öncesinde Beyoğlu’nda kurtarılması için eylemler düzenlenen ancak yıkımının önüne geçilemeyen Emek Sineması’nın akıbetini yaşadı.


Otel ve Alışveriş Yerleri Yapılacak


Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı’na ait bölgede İşadamı Mehmet Uyanoğlu ile birlikte hayata geçirilen proje kapsamında sinemanın da bulunduğu alana konutlar, “küçük bir şehir oteli” ve onun altında da “alışveriş birimleri” öngörülüyor.


Halaskargazi Caddesi ile Nişantaşı’nın birleştiren, toplam inşaat alanı 79 bin 150 metrekare olarak açıklanan proje için kilise...