27 / 04 / 2024

inci yaşam nazilli

inci yaşam nazilli

Nazilli Belediyesi ve Yeni Yapı İnşaat ortaklığında yapılacak olan "İnci Yaşam" adlı konut ve çarşı projesi, görkemli bir organizasyonla tanıtıldı.

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

İnci Yaşam Nazilli'de 349 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2017’de yapımına başlanan İnci Yaşam projesindeki ticari alanların yüzde 38’i, 2 bloktan oluşan toplam 108 konutun ise yüzde 32‘sinin satışı gerçekleştirildi. 

Rönesans Holding, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, 25. yılında, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor.

Rönesans Holding sürdürülebilir yaşamı destekliyor!

Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi olan ve dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, sürdürülebilir yaşamı destekliyor. 

İstanbul yaşam endeksi sıralamasında Türkiye genelinde 5'nci!

Nüfus yoğunluğu itibarıyla dünyadaki 172 ülkeden büyük olan İstanbul, yaşam endeksine göre Türkiye genelinde 5'inci sırada kendisine yer bulabildi.

Nazilli İnci Yaşam görücüye çıktı!

Nazilli Belediyesi ve Yeni Yapı İnşaat ortaklığında yapılacak olan "İnci Yaşam" adlı konut ve çarşı projesi, görkemli bir organizasyonla tanıtıldı.

Diyarbakır yaşam endeksi sıralamasında 75'inci!

Diyarbakır, yaşam endeksinde iller sıralamasında 75. sırada yer aldı. Türkiye’de ilk sırayı Isparta, son sırayı Muş aldı. Diyarbakır, alt yapı hizmetlerine erişimde 29. sırada yer alırken, yaşam memnuniyeti endeksi sıralamasında ise 79. sırada yer aldı.

Nazilli'deki Engelsiz Yaşam Parkı'nın inşaatı tamamlandı!

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Engelsiz Yaşam Parkı”, düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

MyVia Yıldız'da yaşam başladı!

MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başladı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 80 daireden oluşan 1'inci etabı tamamladıklarını, 84 daireden oluşan 2'nci etabı ise yıl sonunda bitireceklerini söyledi...

Kadir Kara: Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ''Türkiye'nin 80'inci ili Osmaniye, belediye yatırımları ve çalışmaları ile her geçen gün gelişmeye ve değişmeye devam ediyor, Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız'' dedi.

Kayseri'nin ilk alışveriş merkezi Kayseri Park 8'inci yaşını kutladı!

Bu yıl 8'inci yaşını kutlayan Kayseri'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Kayseri Park, zengin mağaza karması, eğlence alanları, restoran ve kafelerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de dikkat çekiyor...

Mimar Oscar Niemeyer 105'inci yaşını göremeden vefat etti!

Brezilyalı mimar Oscar Niemeyer, 105'inci doğum gününe sadece 10 gün kala yaşamını yitirdi.

Crown Park Residenceta yaşam başlıyor! 199 bin TLye!

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Park Residence projesinde 4 ay içinde yaşam başlayacak. Projede konut fiyatları 199 bin TL’den başlıyor…

inci yaşam nazilli Haberi

inci yaşam nazilli


Nazilli Belediyesi ve Yeni Yapı İnşaat ortaklığında yapılacak olan "İnci Yaşam" adlı konut ve çarşı projesi, görkemli bir organizasyonla tanıtıldı.


Aydın'ın önde gelen işadamları ile seçkin davetlilerin katıldığı ve Grup Allegra'nın mini konser verdiği yemekli gecede "İnci Yaşam" projesi tam not aldı. Proje ortağı Nazilli Belediyesi adına Başkan Haluk Alıcık'ın ev sahipliği yaptığı geceye, Kaymakam Mehmet Okur, Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal, Yeni Yapı AŞ Genel Müdürü İsmail Hakkı Özkurt da katıldı. Yeni Yapı olarak Ege'nin incisi Nazilli'ye yatırım yapmaktan ve bölgeye daha da değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden İsmail Hakkı Özkurt, "Amacımız topraklarının bereketiyle, her zaman cömertliğini sergileyen Nazilli'de yaşıyor olmanın ayrıcalığını taçlandırmak" dedi.


Kaliteli yaşam


Geleceği planlayan bir hizmet anlayışıyla, farklı bir Nazilli için çalıştıklarını...