29 / 04 / 2024

inciraltı alsancak bisiklet yolu durakları

inciraltı alsancak bisiklet yolu durakları

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bisikletin kent içi kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Bisiklet Kenti İzmir" projesi için artık geri sayım başladı...

Alsancak’taki su ve kanal şebekeleri yenileniyor!

İZSU, sokakların yeniden kazılmaması için hızla harekete geçerek Alsancak’taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenilemeye başladı. İçme suyu branşmanlarının da yenilendiği çalışma 3 milyon liraya mal olacak.

İzmir Alsancak Stadı'nın yenilenmesi ne zaman bitecek?

İzmir 'de yıkılıp yeniden yapılması beklenen Alsancak Stadı'na henüz kazma vurulmadı. İzmir kulüplerinin yeni sezonda da Atatürk Stadı'nı mecburi istikamet olarak kullanma ihtimali yüksek.

Edremit'te Alsancak Camii açıldı!

Edremit'in Gazicelal Mahallesinde yapımı tamamlanan Alsancak Cami Berat Kandil'inin kutlandığı dün öğle namazından önce düzenlenen tören ile ibadete açıldı.

Altay, Alsancak Stadı için yardım istedi!

Altay Başkanı Cihangir Marmara, kulübü ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'dan, "2 milyonTL gelirden olduk." diyerek Alsancak Stadı konusunda yardım istedi.

Edremit Alsancak Camii açıldı!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapımı tamamlanan Alsancak Camii, Berat Kandil'inin idrak edildiği dün öğle namazından önce törenle ibadete açıldı.

Sultanbeyli'ye bisiklet yolu yapılıyor!

İlçeye yeni uygulamalar kazandıran Sultanbeyli Belediyesi, bisiklet yolu yapımına başladı. Yeni oluşturulan Hamidiye Caddesi üzerinde uygulamayı başlatan ekipler, bin 200 metrelik ilk etabın çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Alsancak'ta rıhtım yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Alsancak Limanı'nda, dev kruvaziyer gemilerinin kente turist getirmeye başladığı bu günlerde rıhtım yenileme çalışması yapılması tepki çekti..

Alsancak şantiyeye döndü!

İzmir’in kalbi Alsancak semtinde bir çok sokak doğal gaz çalışmaları nedeniyle şantiyeye dönüştü. Ağır iş makinalarının girdiği sokaktaki kazılar vatandaşları ve esnafı olumsuz yönde etkiledi.

Alsancak'ta raylar kalktı trafik rahatladı!

Geçmiş yıllarda Alsancak Garı ile İzmir Limanı arasındaki demiryolu bağlantısını sağlayan ancak uzun süredir kullanılmayan tren raylarının Liman Caddesi üzerinde kalan bölümü belediye ekiplerince söküldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Umarım bisiklet yolu altyapısını süratle başarırız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Başta Konya olmak üzere, iyi altyapılar oluşturuyorlar. Temennim odur ki diğer illerimizde de İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi buralarda da bisiklete yönelik, bisiklet yollarına yönelik altyapıyı da süratle başarırız" dedi.

Alsancak Stadı yenileniyor Buca İlçe Stadı açılıyor!

İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Alsancak Stadı'nın tribünlerin yıkılıp, yeniden inşa edileceğini,Buca İlçe Stadı'nın da 2. Lig standartlarıyla 2015-16 sezonuna yetiştirileceğinin müjdesini verdi.

İTÜ'ye Bisiklet Kent geliyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü'nün 2013 yılında çok aşamalı ve uzun soluklu olarak başlattığı "Yeşil Kampüs" projesinin en önemli parçalarından biri olan 'Bisiklet Kent' için geri sayım başladı.

İzmir'e Alsancak Stadı müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nin depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle kapatıldığı için yaklaşık 8 aydır atıl durumda bekletilen Alsancak Stadı’nın akibetiyle ilgili ilk resmi açıklama geldi.

inciraltı alsancak bisiklet yolu durakları Haberi

inciraltı alsancak bisiklet yolu durakları


İzmirliler 40 kilometrelik sahil şeridinin ilk etabı olan İnciraltı-Alsancak kısmını18 Ocak'tan itibaren sağlıklı ve çevreci bir ulaşım aracı olan bisikletlerle turlayabilecek. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bisikletin kent içi kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Bisiklet Kenti İzmir" projesi için artık geri sayım başladı. 


İnciraltı-Alsancak Limanı arasını kapsayan ilk etabın açılışı 18 Ocak Cumartesi günü yapılacak. Toplam 15 istasyonu kapsayan güzergahtaki Üçkuyular İskelesi ve Pasaport istasyonları ise halen devam eden kıyı düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete girecek. İzmirliler, yaklaşık 1 ay sonra 29 istasyonun tamamını kapsayacak şekilde Mavişehir’e kadar bisikletle gidebilecek.


-311 bisiklet hazır


İzmir Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İZULAŞ A.Ş. tarafından işletilecek sisteme kısaca BİSİM adı verildi. "Yollar artık BİSİM" sloganıyla hizmet verilecek sistem kapsamında 311 bisiklet, 29 bisiklet kiralama...