26 / 07 / 2024

inciraltı milano

inciraltı milano

İzmir'de hayata geçirilecek iki kentsel dönüşüm projesi yatırımcıları harekete geçirdi. Birçok firma özellikle Alsancak Limanı'ndan başlayıp Turan'a kadar olan alanda oluşturulacak olan gökdelenler bölgesinde yer almak için proje hazırlığına girişti.

Milano'da ortaya çıktı! PEUGEOT 9X8 Hypercar’ı görenler dönüp bir daha baktı! Gözlerinize inanamayacaksınız

PEUGEOT 9X8 Hypercar’ın sanatçı J. Demsky ile iş ortaklığı sonucunda ortaya çıkan yeni görsel tasarımı, ilk kez Milano Tasarım Haftası’nda insanların beğenisine sunuldu. Görenler otomobilden gözlerini alamazken bir bakan dönüp bir daha baktı. İşte detaylar..

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Özer tarafından kuruldu.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Eminönü'ne Milano çarşısı geliyor!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Eminönü'nde Milano çarşısı gibi bir yapılanma olduğunu açıkladı.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Bursalı mobilyacılar Milano Mobilya Fuarı'na katılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 29. Komite Başkanı Durmuş Kumru ve Meclis Üyesi Mümin Yılmaz, Bursalı mobilyacıları Milano'daki fuara götürmek için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Türkiye’nin Milano Başkonsolosluğu restorasyonuna sona gelindi!

Türkiye’nin Milano Başkonsolosluğu için 2014 yılının başında satın alınan yeni hizmet binasında restorasyon çalışmalarının başlamasıyla, açılış için gün sayımına geçildi.

İzmir İnciraltı'nda yıkım şoku!

İzmir'in Balçova ilçesindeki İnciraltı ve Bahçelerarası bölgesinde doğal sit alanındaki aykırı yapılaşmaları önlemek amacıyla bazı işletmeler için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yıkım kararı alındı.

Renda Helin, Alibeyköy kız yurdu projesiyle ödül aldı!

RENDA Helin Ankara doğumlu genç bir kadın mimar. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık Çevre ve Tasarım Fakültesi mezunu. Bilkent Üniversitesi’nden sonra Domus Academy Milano’da master yapan Renda Helin 31 yaşında kendi şirketini kurdu.

İzmir İnciraltı'na uzanan kıyı şeridi yeniden tasarlanıyor!

Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçidinin yapım çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, inşaat alanında kalan 16 feliks, 5 okaliptüs ve 2 şamarops cinsi ağacı, İnciraitı Kent Ormanı'na nakledecek.

inciraltı milano Haberi

inciraltı milano

 

 

İzmir'de 550 hektarlık bölgede 3. İzmir adı ile hayata geçirilecek olan gökdelenler projesi ve İnciraltı Kentsel Dönüşüm Projesi yatırımcıların iştahını kabarttı. Alsancak Limanı'ndan başlayıp Turan'a kadar olan alanı kapsayan projenin imar planlarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden geçmesi ile birçok şirket proje hazırlığına girdi. 3. İzmir Projesi'ne ait imar planlarının 20 gün içinde Karşıyaka ve Konak Belediyesi meclislerinde, ardından da Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanacağını belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, 'Şu anda ilçe belediyelerinden onay bekleniyor. Bu onay yaklaşık bir hafta içinde gelecek. Birçok yatırımcı grubu bölgede yatırım yapmaya istekli. Bazıları ile de birebir görüşmelere başladık. 3. İzmir'in yanı sıra İnciraltı'nda...