23 / 05 / 2024

İnciraltı projesi

İnciraltı projesi

'İnciraltı Yat Limanı Projesi ÇED ve imar planı onay aşamasında 1. derece sit alanı içerisinde olması sebebiyle Tabiat Varlıkları Koruma Kumlu tarafından verilen olumsuz görüş nedeniyle proje gerçekleştirilememektedir' denildi

İzmir Körfez Geçişi Projesi merakla bekleniyor!

İnciraltı 2. Nesil Platformu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin de hayata geçmesini istiyor.

Körfez Geçiş Projesi İzmir'i uçuracak!

İnciraltı 2. Nesil Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, Körfez Geçiş Projesi'nin İzmir'i hareketlendireceğini açıkladı.

Körfez Geçiş Projesi ile İzmir sağlık turizminin başkenti olacak!

İnciraltı 2. Nesil Platformu Başkanı Karabulut, yıllardır çözüm bekleyen bölgenin "Körfez Geçiş Projesi" ile birlikte 15 bin kişiye istihdam sağlayacağına vurgu yaptı.

Körfez Geçişi Projesi İnciraltı'nın imar sorununu çözecek!

İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin açıklanması ile birlikte, yıllardır devam eden İnciraltı imar sorununun çözümü için umutlandıklarını söyledi.

İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin yol haritası belirlendi!

İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin yol haritası belirlendi. İzmir’in iki yakasını birleştirecek olan proje kapsamında İnciraltı’ndaki imar sorununun çözümü için izlenecek yol haritası da hazır.

İzmir Körfez Geçiş Projesi 2017'de hayata geçiyor!

İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin (İZKARAY), 2017 yılında hayata geçecek olmasından büyük sevinç duyan İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu, temsili olarak projenin İnciraltı şantiyesinin açılışını gerçekleştirdi.

İzmirDeniz projesi, Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü aldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mavişehir'den İnciraltı'na etap etap hayata geçirilen İzmirDeniz Projesi ile kazandığı "2015 Yılı Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü" Trabzon'da verildi.

Körfez Geçiş Projesi'nin inşaatı 5 yıl sürecek!

İzmir'de kent içi ulaşımına nefes aldıracak Körfez Geçiş Projesi'nin ÇED toplantısına STK'lar ilgi gösterdi. Proje bittiğinde İnciraltı-Çiğli arası 10 dakikada katedilebilecek.

İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin ÇED süreci tamamlandı!

İzmir'de kent içi ulaşımına nefes aldıracak Körfez Geçiş Projesi'nin ÇED toplantısına STK'lar ilgi gösterdi. Proje bittiğinde İnciraltı-Çiğli arası 10 dakikada katedilebilecek.

İnciraltı Yat Limanı Projesi ne olacak?

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir İnciraltı Yat Limanı Projesi 1 'inci derece sit alanı içerisinde olması sebebiyle gerçekleştirilemeyecek. İnciraltı Yat Limanı Projesi ne olacak?

İnciraltı Yat Limanı Projesi neden iptal oldu?

İnciraltı Yat Limanı Projesi'nin ÇED ve imar planı onay aşamasında 1. derece sit alanı içerisinde olması sebebiyle Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu tarafından verilen olumsuz görüş nedeniyle projenin gerçekleştirilemediği bildirildi.

İnciraltı Yat Limanı Projesi gerçekleştirilemiyor!

İnciraltı Yat Limanı Projesi'nin Çevresel Etki Değerlendirmesi ve imar planı onay aşamasında 1. derece sit alanı içerisinde olması sebebiyle Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu tarafından verilen olumsuz görüş nedeniyle projenin gerçekleştirilemediği bildiri

Bisiklet Kenti İzmir projesi İnciraltı’ndan başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Bisiklet Kenti İzmir” projesi başladı. Mavişehir ile İnciraltı Öğrenci Yurtları arasında kalan güzergahta özel park yerleri ve kioskların kurulumu tamamlandı.

İnciraltı projesi Haberi

İnciraltı projesi

Bakanlık'tan yapılan açıklamada 'İnciraltı Yat Limanı Projesi ÇED ve imar planı onay aşamasında 1. derece sit alanı içerisinde olması sebebiyle Tabiat Varlıkları Koruma Kumlu tarafından verilen  olumsuz görüş nedeniyle proje gerçekleştirilememektedir' denildi İnciraltı Yat Limanı Projesi'nin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) ve imar planı onay aşamasında 1. derece sit alanı içerisinde olması sebebiyle Tabiat Varlıkları Korııma Kurulu tarafından verilen olumsuz görüş nedeniyle projenin gerçekleştirilemediği bildirildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, son günlerde bazı basın yayın organlarında İzmir İnciraltı ve Karşıyaka yat limanlan ile ilgili haberlere yer verildiğine dikkat çekilerek, haberlerin incelendiği ve bir açıklama yapılmasının gerekli görüldüğü belirtildi. İnciraltı Yat Limanı Projesi'nin ÇED ve imar planı onay aşamasında 1. derece sit alanı içerisinde olması sebebiyle Tabiat Varlıkları...