15 / 05 / 2024

İncirliova Belediyesi ihaleleri

İncirliova Belediyesi ihaleleri

İncirliova Belediyesi, inşaat yapım karşılığı, 192 araçlık yer altı otoparkı, meydan kafeterya ve zemin katta dükkanlar ile meydan düzenlemesi yapımı intifa eksiltme usulü ile 29 yıl üzerinden ihale ediyor..

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

İncirliova Belediyesi'nden 9.4 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İncirliova Belediyesi, inşaat yapım karşılığı, 192 araçlık yer altı otoparkı, meydan kafeterya ve zemin katta dükkanlar ile meydan düzenlemesi yapımı intifa eksiltme usulü ile 29 yıl üzerinden ihale ediyor..

İncirliova Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İncirliova Belediyesi, İstiklal Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 21 Mayıs'ta gerçekleşecek..

İncirliova'da inşaat karşılığı otopark ve dükkan kiralama ihalesi!

İncirliova Belediyesi, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için 25 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Döşemealtı Belediyesi'nden satılık 44 arsa!

Döşemealtı Belediyesi 4 arsanı satışa çıkardı. Satışa çıkan arsaların ihaleleri 4 gün sürecek.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Aydın İncirliova'da pazar yerinde enerji üretilecek!

Aydın'ın İncirliova Belediyesi, GEKA destekli projesi sayesinde kapalı pazaryerinin üstüne kurduğu güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretimi yaparak giderlerini azaltmayı başardı.

Rize Belediyesi ihaleleri FETÖ bağlantılı şirkete mi verdi?

Rize'de FETÖ'ye finans sağlayan şirket ve iş adamlarına yönelik hazırlanan iddianamede, belediye ihalelerinin örgüte yakın şirkete verildiği ortaya çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İncirliova Belediyesi ihaleleri Haberi

İncirliova Belediyesi ihaleleri

İncirliova Belediyesi, inşaat yapım karşılığı, 192 araçlık yer altı otoparkı, meydan kafeterya ve zemin katta dükkanlar ile meydan düzenlemesi yapımı intifa eksiltme usulü ile 29 yıl üzerinden ihale edilecek. Toplam inşaat maliyeti bedeli 9 milyon 488 bin 205,00 TL olan iş için ihale 21 Mayıs'ta saat 15.00’da yapılacak.

İNŞAAT YAPIM KARŞILIĞI, 192 ARAÇLIK YER ALTI OTOPARKI, MEYDAN KAFETERYA VE ZEMİN KATTA DÜKKANLAR İLE MEYDAN DÜZENLEMESİ YAPIMI İNTİFA EKSİLTME USULÜ İLE 29 YIL ÜZERİNDEN İHALE EDİLECEKTİR

İncirliova Belediye Başkanlığından:

İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NEVİ VE MİKTARI

Madde 1 - Mülkiyeti belediyemize ait tapunun 9 pafta, 1539 Parsel ve Doğusunda bulunan tescilsiz alan toplam 3.147,00 m² gayrimenkul üzerine belediye meclisi kararı gereğince;

192 araçlık yer altı otoparkı, zemin katta dükkânlar ve meydan kafeteryalar Yükleniciye...