22 / 05 / 2024

incirliovada evin içinde kalan telefon direği

incirliovada evin içinde kalan telefon direği

İncirliova ilçesinde inşaatın balkon duvarları içerisinde kalan telefon direği, yetkililer tarafından kaldırıldı. İnşaat sahiplerinden Seymen Ali Sekban, direğin kesilip inşaattan kurtarılması ile kötü görüntünün ortadan kalktığına işaret etti...

Bakan Özhaseki müjdeyi verdi: 6 ay içinde 100 bin civarında köy evini bitireceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 200 bin evin yapımına başladıklarını belirterek, 6 ay içinde 100 bin civarında köy evinin biteceğinin müjdesini verdi.

Türkiye'den konut alan yabancıların evin içinde yaptığı harcamalar milyarları buldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen yabancı yatırımcı Türkiye'den konut almaktan vazgeçmedi. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre, geçen sene 40 binin üzerinde yabancı konut alırken, evin içinde yaptığı harcamalar da milyar liraları buldu. 

Doğa içinde 1500 TL'ye kendi evini yaptı!

Şehir hayatından sıkılan genç kadın kızı ile birlikte doğa içinde 1500 TL harcayarak kendi evini inşa etti. İşte sadece 1500 TL'ye gerçekleştiren o evin yapım aşaması...

Ankara Allora Beytepe “evin içinde ev” kurgusuyla ilgi çekiyor!

Ankara'da yükselen Allora Beytepe projesinde evlerin içinde bir tane de stüdyo daire bulunuyor. Farklı bir şehirde üniversite eğitimi alıp, mezun olduktan sonra ailesinin yanında yaşamaya başlayan gençler, alıştıkları özgürlüğün kısıtlandığını düşünür.

Allora Beytepe: Bu evin içinde bir de stüdyo daire var!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Çayyolu’nun Beytepe ile bütünleştiği yerde hayata geçirilen Allora Beytepe konutları ise “evin içinde ev” kurgusuyla gençlere tek başına yaşama özgürlüğü sunarak, ailelerinden de kopmamalarını sağlıyor.

5 yıl içinde satılan evin vergisi nasıl hesaplanır?

Değer artış kazancı vergisi taşınmaz malların edinim tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılması halinde ödeniyor. Peki, 5 yıl içinde satılan evin vergisi nasıl hesaplanır?

5 yıl içinde satılan evin vergisi!

Değer artış kazancı vergisi, edinim tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılan taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergi ödemeleri Mart ve Temmuz aylarında yapılıyor.Peki, 5 yıl içinde satılan evin vergisi nasıl hesaplanır?

Kanser Enstitüsü 6 ay içinde açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Türkiye'nin 2023 Sağlık Vizyonu ve Sağlık Politikalarında Dönüşüm” konulu konferansta konuştu: 6 ay içinde Kanser Enstitüsü kurulacak. Yatak kapasitesi yüzde 40 artıyor...

Kayseri Bilim Merkezinin inşaatı iki ay içinde bitecek!

İlk olarak Bursa ve Konya’da hizmete giren bilim merkezlerine bir yenisi daha ekleniyor. Kayseri’ye yapılacak bilim merkezinin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Bilim Merkezi inşaatının iki ay içinde bitirilmesi planlanıyor...

Konak sınırları içinde yer alan tüm asansörler MMO güvencesinde olacak!

Konak Belediyesi ile Makina Mühendisleri Odası MMO İzmir Şubesi arasında "İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri" protokolü imzalandı. Bundan sonra Konak sınırları içinde yer alan tüm asansörler MMO güvencesinde olacak

Ankara Teknopark'ın temeli 2 ay içinde atılacak!

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi (OSB) teknoparkı Ankara'da yapılacak. Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi teknoparkı olacak olan Ankara Teknopark' ın temeli 2 ay içinde atılacak.

3. havalimanı inşaat sahası içinde kalan göller Karadeniz’e boşaltılıyor!

Üçüncü havalimanı inşaat sahası içinde bulunan göller, havalimanı arazi çalışmaları kapsamında kurutuluyor. Yarın Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da katılması beklenen temel atma töreni öncesi arazideki çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Tarım İl Müdürlüğü arazisi 2 yıl içinde özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kadıköy'deki Tarım Müdürlüğü arazisini özelleştirme kapsamına aldı. İki yıl içinde özelleştirilecek arazi için TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi dava açtı, Kadıköy Belediyesi de dava açmaya hazırlanıyor...

incirliovada evin içinde kalan telefon direği Haberi

incirliovada evin içinde kalan telefon direği


İncirliova ilçesinde inşaatın balkon duvarları içerisinde kalan telefon direği, yetkililer tarafından kaldırıldı. 


Cumhuriyet Mahallesinde devam eden 6 katlı konut inşaatına gelen Türk Telekom Aydın Müdürlüğü ekipleri, telefon direğini keserek inşaatın içerisinden çıkardı. 


İnşaat sahiplerinden Seymen Ali Sekban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, direğin kesilip inşaattan kurtarılması ile kötü görüntünün ortadan kalktığına işaret etti.


Telefon direğinin kaldırılmasıyla inşaata rahat bir şekilde devam edeceklerini belirten Sekban, "Kesilerek çıkarılan telefon direğinden kalan boşlukları betonla dolduracağız. İnşaatımızı normal haline getireceğiz. Her ne kadar gecikmeli de olsa telefon direğini kaldıran yetkililere teşekkür ediyoruz" dedi.


Müracaatta bulunulmasına rağmen direğin kaldırılmadığı iddia edilmiş, inşaat sahipleri de direği balkon duvarları içerisinde...